Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Mój noworodek nie chce spać

Polecane posty

Synek ma 8 dni a śpi po 2-3 h i robi sobie po tym 3 godz przerwy bez spania, obojętnie czy to dzień czy noc. Ostatnio nie spał od 10 do 14! Nie wiem czy to normalne czy nie. Trzeba do niego mówić zajmować go czymś bo inaczej płacze i tak śpiewałam mu dzisiaj w nocy 2 h bo o spaniu ani myślał...

moja jak miał ponad tydzien nie spała od 17 do 24 wrrr teraz ma pół roku i w dzien mało śpi ze dwa razy po 20 minut Taka ich uroda

Gość zxdfgthyujhygtfrdvvv
Ja tez słyszałam bajki ze noworodek całe dnie i noce przesypia... A mój synek potrafił przez 5 godzin nic nie spać. W nocy rownież 3-4 godz bez snu. Dopiero po jakimś miesiącu w koncu normalnie spał

Gość ojtam ojtam
spróbuj dawać herbatkę przed spaniem np. taką http://www.doz.pl/apteka/p19863-Humana_Herbatka_slodkich_snow_granulat_200_g to przed nocą a no i dajesz smoczek? powinnaś w miarę o stałych porach starać się go jakoś uśpić i wieczorem stwórz sytuał, stały taki sam i niech będzie półmrok, w nocy też nie pal światła żeby zakumał że to noc

Gość hela09
to nie wesoło. Moj ma 2 miesiące i spi prawie jak noworodek, po karmieniu ok 1 godz pobuszuje i potem 1,5-2h spi. A w nocy spi z przerwami na karmienie ;) Co dziecko to inaczej. A jak tam wywoływanie porodu? Bo z tego co pamiętam młodamamo b. sie martwiłaś.

z tym spaniem to nie są b ajki, przeważnie dzieci tak śpią. ale czasem ma sie pecha. No cóż trzeba przeczekać będzie lepiej

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej