Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryksiepyta

Ile kosztuje USG Genetyczne ?

Polecane posty

Gość patryksiepyta

Lekarz robi u siebie w gabinecie czy wysyła gdzie indziej ?

Gość a ja mieszkam w
zależy od lekarza. jak idziesz prywatnie to najczęściej masz to w ramach wizyty. Ja chodziłam do lekarza, dawałam 100zł za wizytę i w tym miałam już USG z opisem i zdjęciami.

Gość kot_,_ Sylwester
nie ma czegos takiego jak usg genetyczne

Gość mama dwóch dziewczynek
jeżeli chodzi Ci o usg "genetyczne", rozumiane jako usg 11-13 tc lub połówkowe, to kosztuje np. w klinice, gdzie ja chodzę około 200zł z nagraniem dvd w 4d. Ja jako stała pacjentka miałam trochę inne warunki opłat, ale tak jest w cenniku dla osób "z ulicy".

Gość mama dwóch dziewczynek
mój lekarz na każdej wizycie robił mi usg, ale na te z oceną ryzyka wystąpienia wad genetycznych kierował do drugiego lekarza. Mają taką praktykę, że "wymieniają się" pacjentkami na te dwa badania żeby "zobaczyć więcej i nic nie przeoczyć". Nie każdy lekarz wykonuje takie badania i trwa ono dłużej niż zwykłe usg dlatego cena też jest wyższa. Wiem, że dziewczyny w klinice w W-wie płaciły nawet 300zł za połówkowe.

Gość CiepleMleko21
ale to genetyczne to jest to samo co połowkowe ?

Gość alinka27
a dziewczyny czy któraś z was była u dr Obersztyn? ponoć jest BARDZO skuteczna, mamy wizytę w przyszłym tyg, mam wyniki badań, ale byłam już u dwóch genetyków i .. szkoda gadać. może któraś miała z tą p. dr styczność?