Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina96

torbiel a wynik testu ciazowego

Polecane posty

Gość karolina96

Czesc dziewczyny! Mam takie pytanie a mianowicie: boje sie ze jestem w ciazy, mam dopiero 16 lat. Nie uprawialam seksu, jestem dziewica, chociaz z moim chlopakiem doszlo do zblizen, ale nie bezposrednio, ze czlonek w pochwie. Caly czas dreczy mnie to ze jestem w ciazy, nie wiem jakim cudem! Aby sie uspokoic zrobilam z rana test ciazowy, wykazal jedna kreske, uspokoilam sie. Jednak wieczorem kiedy chcialam go wyrzucic spostrzeglam bardzo blada druga kreseczke, ale nie bezposrednio pod T tylko troszke za. Dodam ze w listopadzie ginegolog wykryl u mnie torbiel jajnika prawie 7 cm.. Dostalam tabletki antykoncepcyjne lecz niw zniknal. 3 stycznia bylam znowu dostalam kolejne tabletki. W ten piatek skoncylam brac jedna paczke a okresu nadal nie ma.. Na tescie ktory robilam bylo napisane ze torbielw jajnika moze falszowac wynik testu na dodatni. Czy to prawda? I jeszcze jedno.. Dlaczego jeszcze nie dostalam moesiaczki? To moze byc spowodowane stresem, ze boje sie ze jestwm w ciazy? Prosze, pomozcie mi:(

Gość chyba muszę
się ulotnić z kafeterii,bo jak dalej będę czytała takie głupoty,to zacznę wierzyć w niepokalane poczęcia!!!:D

Gość Wiesz skąd się
biorą dzieci? Uważaj bardziej na biologiiiii...

Gość dziewczyno ty się
zabierz porządnie za naukę, w szczególności biologii (będziesz wiedziała skąd się biorą dzieci) i języka polskiego (analiza i interpretacja tekstu, w tym ulotek informacyjnych). Przeczytaj po jakim czasie test jest nieważny.

Gość zxzx
Nie to nie ciaża. Torbiele mogą dawać pozytywny wynik testu./