Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Remember. No poland

Eh niektórzy tak fajnie się urodzili

Polecane posty

Gość Remember. No poland

Np w stanach, super życie a ja? W polsce na dodatek jeden z zimniejszych krajów na świecie, :O :/:/:/

Gość kjhgfg
taa jeden z najzimniejsyzch heheh smieszny jestes

Gość Remember. No poland
Mieszkałam pół roku w hiszpani, parę lat temu na feriach byłam w niemczech, holandi, nigdzie nie było tak zimno jak tu, zresztą łatwo moja teze wygooglowac . Eh czemu mam takiego pecha

Gość ALEKS-AND-R-I-A
eh, niektorzy zginęli na zatopionej wyspie :P

Gość no, a niektórzy to mają
fajnie, w ciepłych krajach np. w Bangladeszu, w Etiopii, w Ugandzie ...

Gość cycyrydza
zawsze mozna się przeprowadzić

Gość Remember. No poland
Jeszcze mi postow nie wysyła :O

Gość Remember. No poland
Cycyrdza otóż nie, to nie to samo co się tam urodzić, zawsze będę ta obca, emigrantka, eh będę płakać do końca mych dni;\oby szybko minęło

Gość warkot
Pojedz sobie debilu do Chicago. W lecie duchota jak skurwysyn a w zimie wieje od jezior wilgocia i zimnisko, ze az w kosciach drazy.

Gość jesli dzis rano
Jeżeli dzisiaj rano wstałeś z łóżka raczej zdrowy niż chory... Masz większe szczęście niż milion ludzi, którzy nie przeżyją tego tygodnia. Jeżeli nigdy nie doświadczyłeś niebezpieczeństw wojny, samotności więzienia, tortur ani głodu, jesteś w lepszym położeniu niż 500 milionów ludzi na świecie. Jeżeli możesz chodzić do kościoła bez strachu, nie obawiając się aresztowania, tortur lub śmierci, jesteś szczęśliwszy niż miliard ludzi na tym świecie. Jeżeli masz dach nad głową, ubranie na grzbiecie, jedzenie w lodówce i masz gdzie spać, jesteś bogatszy niż 75% ludzi. Jeżeli masz pieniądze w banku i trochę drobnych w portfelu, jesteś wśród 8% światowych bogaczy. Jeżeli twoi rodzice żyją i ciągle są małżeństwem... jesteś wyjątkową rzadkością. Jeżeli możesz przeczytać tę wiadomość, otrzymałeś podwójne błogosławieństwo: ktoś o tobie myśli, a co więcej, jesteś szczęśliwszy niż dwa miliardy ludzi, które w ogóle nie umieją czytać."

Gość Mgwgwgwg
Z chicago do kaliforni można się swobodnie przeprowadzić więc to nie problem, ograniczony pajacu