Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kara456789

Kiedy na basen z dzieckiem ?

Polecane posty

Tak jak w temacie moja córa urodziła się 4 październik 2012 roku i się zastanawiam kiedy z nią na basen .

nasz synek urodził sie w grudniu, a w marcu już pływał :) więc powodzenia u nas na zajęciach warunkiem było trzymanie głowy przez niemowlaka

Gość takmizletakmiszaro
nie boicie sie zimna

Gość IHJKKJ
JAK NAJSZYBCIEJ - PREDZEJ BACHOR CI ZDECHNIE

Gość mama plzwaka
PAmiuetajcie tylko zeby dokladnie wysuszyc wloski i nie wychodzic od razu na dwor tylko odczekac chwile, moja corka ma 2 latka, od 4 miesiaca zycia chodzi na basen w kad niedziele.

Gość mama_maniaczka kuchenna
Ja poszłam z córką na basen i zaraz potem miała zapalenie oskrzeli Od tej pory jakoś mam barierę.M proponuje, żebysmy sie jutro wybrali a ja się zwyczajnie boję.Byliśmy jak była maleńka.Teraz ma 18 miesięcy.

Gość kolllder
gratuluję chorób - nic tak nie cieszy jak chore dzieckooo

Nie, nie chodzi, chciałam ją zapisać, ale zwątpiłam bo po tym zapaleniu oskrzeli długo chorowała. Syn dużo infekcji łapał, więc popadam łatwo w paranoje. Nie wiem, może powinnam poczekać na ciepłą wiosnę i dopiero zaczać na basen z nimi chodzić, a teraz zamiast na basen to na sanki;)

Gość Moja córka zaczęła chodzić
na basen, a dokładnie na Oswajanie z woda jak miała 5 miesięcy.

jedno 18 miesięcy, a drugie 4,5 roku ( do tej pory bardzo często łapał infekcje)właściwie od kiedy chodził do przedszkola to zawsze chorował.Teraz chodzi pierwszy raz juz 2 tygodnie jednym ciągiem.A tak to po 2, 3 dni góra.

Kara Ty jesteś z Piły czy mi się pomyliło? Moja koleżanka ma szkółkę pływacką i są tam m.in zajęcia dla niemowląt. Mogę spytać o ceny, terminy czy wolisz sama? Jak w ogóle było?

My byliśmy 2 dni pod rząd i jakoś mały nie zachorował. Trzeba mieć 2 ręczniki bo w jednym wyjdzie opatulony z wody, drugim wytrzeć do sucha po prysznicu. Potem byliśmy na kawie by całkiem ochłonął Aha pieluchy do pływania najtańsze są w rossmanie i schleckerze( 12 szt za 9.90)

Gość widzialam baner w pile, a dla
starszych dzieci tez sa zajecia - 4latka? Tez boje sie zima na basen, moja rok temu była na tym nowym w Pile a zimno tam, ze hej, ja sama mialam gęsia skorke na sali pływackiej, a w szatni to juz przegieli, no chyba ze sie juz zmienilo. A ta szkolka to gdzie?

Ja w Pile nie byłam nigdy na basenie - nie wiem jakie tam warunki dla dzieci. U nas jest super - przebieralnia osobna dla rodziców z dzieckiem - od razu wejście do tego małego basenika dla maluchów.

Fajnie nawet malutka nie płakała tak jestem z piły morzesz się spytać swojej koleżanki za ile ?