Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzczeraPrawdziwaPrawda

Już zapomniałem jak smakuje sex.. to smutne

Polecane posty

Przykra jest ta nierówność między facetami a kobietami Ostatni raz uprawiałem sex w sierpniu 2010, z moją byłą dziewczyną, która potem mnie rzuciła... ona od tego czasu miała minimum 3 facetów (o których wiem.. a ile mogła mieć naprawdę? sami sobie odpowiedzcie..) a ja? cały czas żyje w celibacie i uwierzcie mi, bynajmniej nie z wyboru!! i żeby była jasność od tego czasu próbowałem poderwać pare kobiet i za każdrym razem nic... ja pierdole, nienawidze kobiet za to, że nie znają pojęcia samotność i celibat, podczas kiedy my faceci musimy liczyć na cud aby zdobyć kobiete, albo poruchać

Gość prawiki są tutej
No ale to reszta naszego gatunku nam torpeduje życie. Więc nie mow ze wszyscy faceci. jacys faceci sie kreca kolo tych kobiet co im tak zazdroscisz

Gość jestem w celibacie od 5 lat
jestem kobieta i od 5 lat mam przymusowy celibat: spotykam samych facetow ktorzy chca tylko poruchac na 1 raz a ja potrzebuje troche uczucia - i kto ma bardziej przesrane.

do tej co jest w celibacie.. czyli jednak poznajesz facetów którzy chcą sexu, a to ty nie chcesz... wiec zyjesz w celibacie z wyboru wiec kto ma gorzej? ja chce a nie moge!!

Gość taki jeden facet 28
nie dziwię się ,że cie rzuciła :D

Gość jestem w celibacie od 5 lat
No wiesz niekoniecznie - chcialabym ale nie moge bo nie znajduje nikogo z kim bym mogla. Wy faceci potraficie po prostu wyciagnac sprzet z majtek i ruchac z kim popadnie, ja tak nie potrafie, musze cokolwiek czuc do tego z kim mam to robic, a jak mam cos poczuc skoro juz na 1 randce sie pachacie z lapami i najlepiej do lozka od razu :(

Gość no popieram
pop

Gość kompletna masakra
Ej , autorze,, kompletnie Cię już pojebało pod deklem ? :D Chcesz pomacać, wyruchac i puścic wolno. To kup sobie lalę dmuchaną. Rozważałes to ? :P No i jeszcze możesz zapłacic qrewce, O +

Gość mezczyzna anonim
ja tego smaku nigdy nie poznałem i już nie poznam

Gość do anonima..
dlaczego tak mowisz??

Gość popaprancowi sie nie oddam
ja od 25 lat mam przymusowy celibat:O ... dzisiaj znalezienie porzadnego, wiernego i wartosciowego faceta graniczy z cudem:(

Gość mezczyzna anonim
bo mam 29 lat i zawsze byłem sam