Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToooPomyłka

Nie wiem co o tym myśleć, i chyba warjuje.

Polecane posty

Gość ToooPomyłka

Pewnie weźmiecie mnie za wariatkę, ale chyba serio już świruję. Biorę tabletki 4 lata, w ciąży być nie chcę. Zawsze stosowaliśmy dodatkowo gumki, ale w tym miesiącu z nich zrezygnowaliśmy, kochaliśmy się spokojnie z 10 razy, i zawsze kończył we mnie.. Jakieś kilka dni przed okresem, czułam takie kłucie jajnika, trochę bolesne, bolały mnie tez piersi.. i lekko brzuch kilka dni przed @ co też się nie zdarzało..Okres zawsze dostaje o tej samej porze, nigdy żadnego spóźnienia. Powinnam go mieć w sobotę wieczorem, gdy myślałam że już jest to okazało się że to taka choćby papka śluzu. Bez żądnego zapachu, w dość dużej ilości, do rana zawsze miałam tampon przecieknięty, tym razem rano zobaczyłam tylko dwie plamki jasnej krwi, strasznie bolał mnie brzuch przez całą noc więc myślałam że już się zaczęło.. krwawienia dostałam ale słabszego niż zawsze, zawsze było bardzo obfite zwłąszcza dwa pierwsze dni, dzisiaj zaczął się 3 dzień, a mi prawie nic nie leci, jest krew ale zdecydowanie w mniejszej ilości, i o trochę jaśniejszym kolorze, z niewielką ilością skrzepów.. Zawsze miałam takie ciemno brązowe skrzepy i ciemniejszą krew, brzuch bolał mnie tylko jeden dzień.. Zrobiłam wczoraj test, ale pokazała się druga kreska lekko szara, prawie nie widoczna.. Nie wiem co o tym myśleć.. Okres dostałam, ale inny i o te kilka godzin później..

Gość ToooPomyłka
w czwartek mam zaczac nowe opakowanie tabletek

Gość ToooPomyłka
aa i zawsze przed okresem zatrzymuje mi sie woda, i w dniu jego dostania duzo ze mnie jej wyplywa, i ważę o jakis kilogram mniej. teraz waga nie spadła w dół i woda też została nie wiem czy to ma jakieś znaczenie

Gość ToooPomyłka
?

Gość ToooPomyłka
juz pisalam ze robilam wczoraj, a okres u mnie zawsze trwa z 6 dni, z tym ze te ostatnie to juz takie resztki

Gość ToooPomyłka
a po za tym skoro test robilam w trakcie okresu, to chyba ta druga kreska powinna juz byc normalnie widoczna

Gość ToooPomyłka
?

Gość ToooPomyłka
moze ktos jeszcze sie wypowie ?

Gość ttttttttaaaaaaaaaaakkkkkkk
ja mialam podobne objawy, ale nie stosowalam tabletek. i bylam w ciazy, taka kreska czesto wychodzi w poczatkach ciazy

Gość ToooPomyłka
mam nadzieje ze w moim przypadku swiadczy o czyms innym

Gość ToooPomyłka
.