Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akil

kiedy zaczeliście mieć chłopaka

Polecane posty

Gość akil

Mam 22 lata i nigdy nie miałam chłopaka i nic z tym związanego poza zauroczeniami odkąd rzuciłam studia całe dnie przesiaduje sama w domu nie mam żadnych znajomych o przyjaciołach nie wspomnę nikt do mnie nie przychodzi ja do nikogo nie chodzę z nikim się nie spotykam nawet facebooka nie mam bo nie miałam bym tam kogo zaprosić zresztą tak było zawsze dopiero teraz sobie uświadomiłam wiec pisze że tak do 18-20 roku życia jeszcze nikogo nie dziwiło ze nie miałam chłopaka ale nie w moim wieku jak ktoś mnie pyta dlaczego to nie wiem co mam odpowiedać wykręcam się ale zresztą mi jest dobrze samej nawet specjalnie nikogo nie szukam w ogóle mam przeczucie że nie założę nigdy rodziny a za 5 10 czy 15 lat jeszcze napisze na tym forum to samo czy ktoś się czuje w podobnej beznadziejnej sytułacjii co ja

"kiedy zaczeliście mieć chłopaka" xxx Zaczęliście? Rozumiem, ze pytasz zarówno kobiety, jak i mężczyzn?

Gość jcmcmcodjdjc
Jm

Gość ugyhddszxkjl.;p[oiuytrew
ja w wieku 18 lat, bylam z nim 5 lat. teraz mam 23 lata i brak nadziei na kolejny zwiazek. tak bardzo chcialbym zeby mnie ktos pokochal