Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczek1234567890

Jak przekonać mamę do mojego Chłopaka?

Polecane posty

Gość smuteczek1234567890

Mam 19 lat,mam chlopaka od pol roku. Poznala go wprawdzie od razu,gdy przyprowadzilam go do domu. Kiedy wyszedl,mowila,ze Kamil jest mily i ze zyczy nam szczescia,ale od paru tygodni jest zupelnie inaczej. Mama chce zebym znalazla sobie bogatego 'kujona',ktory nawet nie mysli o wypiciu kieliszka wina, od czasu do czasu. Twierdzi ze Kami lwyglada jak,cytując, 'burak', nie bede miala z nim przyszlosci,napewno za chwile bede w ciazy,jesli juz nie jestem. Kontroluje moj okres,czy przypadkiem sie nie spoznia,ma wieksze opory co do mojego wychodzenia na noc,na imprezy czy do znajomych. Twierdzi,ze on ma dziesiec inny dziewczyn na boku i bede przez niego cierpiec. Moja mama wszystko co najgorsze,zaklada z góry. Twierdzi,ze przez niego opuscilam sie w nauce,mimo ze od poczatku roku szkolnego nie widziala moich ocen,bo 'wstydzi sie chodzic na zebrania',zupelnie bezpodstawnie. Kamil jest normalnym chlopakiem. to prawda,nie ma zbyt duzo pieniedzy,ale przeciez nie to sie liczy. Nie wiąże z nim narazie przyszlosci,ani nie planuje slubu,co mamie juz uswiadomilam. A ona dalej swoje. Juz nie wiem co mam zrobic. Czasem zaluje,ze w ogole przedstawilam jej Kamila. Jakies pomysly ?

Gość lilj54
Widzę ze mamy podobna sytuacje z tym ze moja matka nie nawidzi mojego męża. Niestety. Pewnie nastawienie się nie zmeni jak i u mojej jak i u twojej mamy. bo z czasem jest coraz gorzej