Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream-girl384

terapia wstrzasowa dla faceta!

Polecane posty

Gość dream-girl384

co zrobic by w koncu zauwazyl ze mnie traci ?! oczywiscie dyskretnie, stopniowo..chce by sie ocnnal..mimo ze teoretycznie nie jestesmy juz razem on ciagle mysli ze ma mnie na wyciagniecie reki bo powiedzialam po rozstaniu ze nadal kocham..ale to powiedzialam pol roku temu!

Jeśli w ciągu pół roku nie zauważył ,to już nie zauważy więc porzuć nadzieję,że będzie płakał i błagał :classic_cool: :D

Gość ALEKS-AND-R-I-A
wstrząsowa terapia ma to do siebie rze nie jest ani dyskretna ani stopniowa

Gość dream-girl384
hmm bo nadal ciagle sie spotykamy rozmawiamy.. on jest nadal szalenie zazdrosny, ost pytal czy chce z nim jeszcze byc, ze zaluje, teski itd..ale chce by zaczal sie jeszcze bardziej starac, zerwac kontakt? doradzcie cos! on ciagle pisze - mimo ze ja prosilam juz wiele razy by nie pisal.

Gość dream-girl384
nawet jesli mu jeden dzien nie odpisze to on na kolejny pyta gdzie bylam, z kim co robilam itd, co sie ze mna dzieje..czyli chyba mu jakas obojetna nie jestem

Gość wredniucha10
przecież on cię nie traci - ty nie zamierzasz odejść

Gość aaaaaaaaaaasssssssssssssss
nie pisz pierwsza, nie proponuj spotkania pierwsza, na smsy odpisuj "po chwili", pisz że idziesz sie spotkać z kolegą na piwo czy cos... Na facebooku komentuj zdjęcia kolegom "przystojniak" itp. itd.

Gość Jacuszekkkek
Seksu mu sie chce a nie ma teraz nikogo

jak dzwoni, nie zawsze odbieraj... jak potem będzie pytała czemu nie odbierałaś to "a bo telefon miałam w torebce i nie słyszałam" albo ,,byłam w ubikacji a jak wróciłam do pokoju to nie zerknęłam na tel i nie widziałam że dzwoniłeś"

Gość wredniucha10
myślisz, że jak ona parę razy nie odbierze to on się od nowa zakocha?

nie zgadzaj się zawsze na spotkanie z nim... niech wie że masz wiele wiele innych "przyjemniejszych" zajęć do roboty... Niech będzie zazdrosny że poświecasz czas innym a nie tylko jemu!!

możesz przez przypadek napisać do nigo jakiegoś miłego smsa, a po chwili wysłać kolejnego "sorka, nie do ciebie"

Gość o polnocy w nocy
To toksyczny zwiazek. Przerabialam to. Jestem juz dwa lata po rozstaniu mam dziecko i meza a on nadal niby kocha pisze dzwoni ... Tylko ze po drodze mial i ma setki panienek... Zerwij z nim kontakt chyba ze chcesz wrocic do niego.

Gość dream-girl384
.

Gość dream-girl384
.

Gość kompletna masakra
dream, po prostu spowoduj by widział Cię w towarzystwie szczęliwą i rozesmianą, bez niego. By widział to często i uświadamiał sobie, że nie dla niego juz jesteś. Nie kontaktuj się z nim, bo to tylko uwierdza go w przekonaniu, że wciąż coś do niego czujesz ;)

Gość dream-girl384
najlepsze jest wlasnie to ze ja praktycznie od spotkania NIGDY pierwsza nie pisze, nie dzwonie, nie prosze o spotkania, zawsze to wynika z jego strony. wiele razy juz w nerwach powiedzialam niemilych slow zeby sie odczepil a on nadal to samo i mowil ze "nie tak latwo sie mnie pozbedziesz" co to moze oznaczac? kiedys to ja nie wiedzialam czego chce, bylam niemila, jak zaczal sie ode mnie oddalac dopiero sie ocknelam..pozniej on mowil ze cos jest nie tak ze przez wszystkie klotnie "cos jest nie tak" ale nie powiedzial ze to koniec w zasadzie.. ale skoro nie chce mi dac spokoju to cos w tym jest..a jak sie spotkamy to ciezko sie nam soba nacieszyc..;/

Gość dream-girl384
oczywiscie ten dwuletni zwiazek to nie tylko klotnie:) bywalo swietnie, kazdy mowil ze jesesmy dla siebie stworzeni, przyjaciel i chlopak w zasadzie:) czyli idealnie. zawsze byl strasznie zazdrosny(nadal jest) i stad te najwieksze awantury;/

Gość dream-girl384
Hmm ale ze co..nagle mam mu nie odpisywac ? nagle urwac kontakt ?

Gość kompletna masakra
czekaj, bo chyba nie kumam '':/ A co to znaczy ? -> "..a jak sie spotkamy to ciezko sie nam soba nacieszyc..;/" Bzykacie się dalej ?

Gość dream-girl384
nie, no bez przesady - nie dam sie tak traktowac. Po prostu przytula mnie ciagle, caluje..

Gość dream-girl384
mysle ze takie nagle zerwanie ontaktu by go dosc mocno ruszylo bo nawet czasami jak pobowalam byc oschla, nie taaka jak zwykle w rozmowie to on od razu co sie z Toba dzieje czy jstem zla na niego itd.. tylko co..tutaj niby dobrze nam sie gada i nagle "bum" zniknelam z planety?

aaaaaaaaaaasssssssssssssss możesz przez przypadek napisać do nigo jakiegoś miłego smsa, a po chwili wysłać kolejnego "sorka, nie do ciebie" gimnazjum ma ferie:D

Dziewczyno. Śmieszna jesteś :) Przecież on wie, że cię nie straci, bo ma cię na talerzu z jabłkiem w buzi. Sama się pchasz, jesteś na każde wezwanie. Brak ci charakteru.