Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream-girl384

terapia wstrzasowa dla faceta!

Polecane posty

Gość dream-girl384
po prostu jestem zla na siebie ze sama to ciagne..a on sie przyzwyczail do tego ze mimo wszystko odpisuje...

Gość sym71
no wlasnie co zrobic by wrocil odszedl pol roku temu spotyka sie z rozwodka z 3 dzieci chyba sie zabujal kocham chcialabym zeby wrocil bylismy razem 20 lat

Gość dream-girl384
Damascenka..mam tego siadomosc..;/ co proponujesz?

Gość sym71
prosilam by wrocil nie przynosilo skutkow musze o nim zapomniec robilam z siebie idiotke

Gość wredniucha10
"robilam z siebie idiotke" nie robiłam, tylko robisz dalej

Gość dream-girl384
.

Gość dzieciakowate porady
a nie można serio i szczerze? A do tego konsekwentnie? A ty tak nijako...niby nie chcesz a chcesz...zdecyduj się......wypada wiedzieć czego się chce A tu ci radzą odgrywać jakieś role i manipulacje ........po co? Hm...i jakoś wydaje mi się że to ty sama krążysz koło faceta i manipulacjami chcesz go zmienić na ideał............bez sensu. Dorośnij sama i oceń też czy ten facet już też jest dorosły...czy też nadal tkwi w niedojrzałym dzieciństwie, co to niby chce a nie chce. to co ty do teraz wyprawiasz to wcale nie jest terapia wstrząsowa tylko spotykanie się przemieszane z pogrywaniem...jak dzieciaki.

Gość dream-girl384
ja wlasnie nigdy nie prosilam..mowilam tylko ze troche szkoda tego zwiazku i tyle.. ale ten staly kontakt jest meczacy ;/ lepiej zrobic albo krok w tyl albo w przod..

Gość dream-girl384
do dzieciakowate porady troche to jest wlasnie takie pogdywanie :/ masz racje..ale z drugiej strony nie chce isc na calosc, rzucac sie w jego ramiona, blagac na kolanach - mowic ze kocham..bo on moze miec satysfakcje i pomysli ze jest moja to moge robic co chce;/ czasami faceci tak maja, chce zeby sie staral, kiedys bylam ddla niego calym swiatem - a ja tego nie docienialam, moze on boi sie tak zachowywac jak dawniej bo pomyli ze znowu tego nie bede doceniac?

Gość sym71
wredniucha nie badz taka madra!!!!!

Gość dream-girl384
wlasnie ludzie..potrzebujemy "trzezwej" opini, porady osoby ktora nie jeste w takie bagno wplatana:/

Gość dream-girl384
hmm a gdy np on zaproponuje mi spotkanie to co mam zrobic ? nie chce od razu leciec..nie chce byc chamska - chce byc neutrala wtedy..moze jakas rada?

Gość gorrrset
"on ciagle pisze - mimo ze ja prosilam juz wiele razy by nie pisal." x wystawiasz sobie tym zdaniem niezbyt dobra opinie autorko, tzn co nie mozesz zerwac kontaktu bo on ciagle pisze? nie rozsmieszaj mnie, jak przestaniesz odpisywac to on po pewnym czasie tez zamilknie myslisz, ze odpisujac co drugi czy trzeci dzien lub nie odbierajac zawsze telefonu spowodujesz, ze zacznie sie bardziej starac? niestety nie a to dlatgo, ze jestes rezerwa i mu nie zalezy, jezeli pasuje ci byc traktowana jako czasoumilacz dopoki nie spotka kogos w kim sie zakocha to siedz w tej "relacji"

"hmm a gdy np on zaproponuje mi spotkanie to co mam zrobic ? nie chce od razu leciec..nie chce byc chamska - chce byc neutrala wtedy..moze jakas rada?" xxx Hahahahaha :D:D:D:D Dziewczyno, jesteś boska :):) A co ci szkodzi, leć :) Tylko nóg sobie nie połam :) I pamiętaj: ogól nogi i bądź miła. Może łaskawie cię przeleci :) xxx Hahahahaha :D:D:D:D:D Słodkie prowo :)

Gość dream-girl384
wiec co mam zrobic ? Wiem ze nie jestem mu obojetna, czuje to - poza tym nie mowilby ze teksni. Jest szansa ze sie ocknie tylko teraz musi byc jakis rozsadny krok z mojej str.

Gość dream-girl384
no tak..kazda mi pisze ze jemu nie zalezy.. wiec po co np jego pytanie: czy chcialabym jeszcze z nim byc bo nie wie do czego prowadza nasze spotkania .

Gość gorrrset
slowa slowa slowa :D naprawde nie wiesz dlaczego wciska ci kity ze teskni? hahhahaha, zyj dalej w swiecie iluzji

Gość dream-girl384
Damascenka! niemila kobbieto :P potrzbuje rady a nie krytyki!:d

Gość dream-girl384
kity ? tylko wlasnie on nie jest frajerem..;| nigdy bedac ze mna nie spojrzal na inna, kazda byla brzydka wg niego i liczylam sie tylko ja. Mialam kilku chlopakow przed nim - jego charakter uwazam za wyjatkowy.

Gość dgdggdgd
Po co zakładasz wątek jak i tak wiesz najlepiej, ze jemu zaleźy i nikt z tutaj piszących nie ma racji? Nie ośmieszaj się :)

Gość gorrrset
zabawna jestes, nie wiem po to mowi ale widze, ze dziala - ma cie nadal w rezerwie :) ojej! no przeciez on wlasnie po to to mowi :D x ok, widze, ze nie przyjmujesz nic do wiadomosci wiec daj juz sobie spokoj tak on cie kocha do szalenstwa i zalezy mu na tobie - w takim razie w czym masz problem?

Gość dream-girl384
Mam wrazenie ze mu zalezy. Zakladam watek po to by ktos mogl na trzezwo spojrzec na taka sytuacje, moze ktos mmial podobnie..i jaki rodzaj terapii wstrzasowej byl by najleszy w tej sytuacji..

Gość wredniucha10
sym71 wredniucha nie badz taka madra!!!!! a ja cie proszę - nie bądź taka głupia - trochę szacunku do samej siebie

"Zakladam watek po to by ktos mogl na trzezwo spojrzec na taka sytuacje" xxx Na trzeźwo? Tu wszyscy byli na trzeźwo, tylko ty jesteś zbyt pijana, żeby trzeźwego zrozumieć.

Gość wredniucha10
""jaki rodzaj terapii wstrzasowej byl by najleszy w tej sytuacji.."" w tej sytuacji wstrząsy przydałyby sie raczej autorce

Gość dgdgdgdg
"Mam wrazenie ze mu zalezy" :D Gdyby mu zależało to żadnego tematu nie muisałabyś zakładać :) Terpię wstrząsowa to sobie powinnas zafundować bo coś nie halo z Twoim rozumowaniem. Uczepiłaś się tego co on mówi ale to nie ma żadnego znaczenia, tylko czyny się liczą. Skoro mu nie zależy to żadne Twoje żenujące gierki nie pomogą

Gość dream-girl384
moze i zenujace..ale zachowujecie sie jakbyscie wszystkie rozumy pozjadali;), jakby Wam nigdy na nikim nie zalezalo. Skoro jestescie tacy cwani to powiedzcie mi wlasnie co mam zrobic zebym sama sie ocknela:) i o to Was wlasnie prosze :)

Gość gorrrset
to proste, zerwij kontakt czyli uwaga: naprawde go zerwij a nie udajesz, ze zrywasz

Gość dream-girl384
po prostu mam zniknac ? nic .. 0 ? nawet sie nie poklocilismy, nic - przeciwnie i mam sie zapasc pod ziemie?:)