Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

Dzięki Anulka ale myślisz że beta mogła się mylić??? Teraz mam zrobić czy rano???

Donia - przykro mi.. trzymam kciuki za podejscie w kwietniu! Beti - no właśnie zrob test sikany, czekamy na 2 kreseczki:) Nati - dobrze, ze juz jestes w domu..dbaj o siebie i wracaj do pełni sił!

Beti - moze jak masz to zrob od razu ,a nuż widelec okaże się ze to ciaza i bedzie wielka radosc:)

Tez tak mysle, ze ta skutecznosc iui jest chyba niewielka..wszystko monitorowane, zastrzyk na pekniecie, wyselekcjonowane pecherzyki i nic... nie rozumiem tego... Lisa - rozumiem Twoje przerazenie, ja tez nie dojrzałam do in vitro na razie...

implantacja w sporadycznych przypadkach może nastąpić do 12 dni, także rób test, od razu :)

Dzięki dziweczyny , Emcia nie mam w domu :) musze jechać do apteki ale teraz nie mogę wyjść z dmou muszę się uzbroić w cierpliwość :)

Beti Ja też w 27 dni betę robiłam, ale nie nakręcam się. Skoro teraz nie wyszła to już nie wyjdzie.

Ucięło mi post , dziwi mnie to tylko że dalej nie mam @ bolą mnie piersi, swędzą sutki, brzuch mnie boli, zgage mam i temp 37 ale wiem że to też może być stres i dlatego się spoznia. Jade dzisiaj do kliniki po zlecenie od gina żebym mogła chodzić tu do nas do przychodni na zastrzyki z Gonalu przyjnamniej bede miala bliziutko.

Gość aneczka26lalala
do beti:) podczytuje was i powiem ci tylko tyle ze te dwie kreski nie wziey sie z powietrza;) a moja siostra bedac w ciazy zrobiła 2 razy bete 3 dni po miesiaczce i kobieta w laboratorium powiedziała ze wynik ponizej 1 a teraz jej synek ma 3 latka:) najlepiej zrob test i zobacz co wyjdzie a potem beta:) mnie mrowily i swedziały sutki to byl 1 objaw:) trzymam kciuki!!!

Beti ja bym powtorzyla bete lub test czasem sie zdarza ze jest zbyt male stezenie hcg mojej znajomej beta nawet po kilku dniach spoznionej @ nic nie pokazala a po tygodniu zrobila ponowne bete bo@ dalej sie nie pojawiala i byla w szoku okazalo sie ze to jednak ciaza warto sprawdzic dla swietego spokoju naprawde kochana zwlaszcza ze masz objawy typowo ciazowe chodz moze i to przed@ale lepiej sprawdzisz moze bedzie wielka niespodzianka Powiem wam ze ta pogoda juz mi sie chce zygac czlowiek chodzi taki jakis przybity oby ta wiosna wkoncu przyszla bo moj "organizm domaga sie slonca "

Beti nikt się z ciebie nie będzie śmiał,a powiem ci nawet ,że ja dzisiaj już też się zaczęłam zastanawiać czy przypadkiem nie jestem w ciąży.Rano miałam kapkę okresu,i dopiero jakąś godzinkę temu jak siusiałam to się trochę rozkręciło.Już zaczęłam gdybać czy to możliwe żeby to było plamienie implantacyjne hehehe,głupol ze mnie :) Oczywiście nie możliwe,ale wiesz różne myśli nachodzą człowieka.

Aneczka, Emcia, Paula , Giziula bardzo Wam dziękuje jeszcze raz wszystkim kobitkom za wsparcie rano zrobie sikańca jak @ dalej nie przyjdzie i od razu Wam napisze :) Pozdrawiam

Gość Juratka
Doniu, szkoda ze kicha ale co zrobic. A moze tak jak u Beti @ nie nadejdzie bo beta w 11 dc to moze za szybko? Tego Ci zycze i betulce. Beti, rob test kochana bo ciekawa jestem. Dziewczyny potrzebuje rady czy mialyscie kiedys plamienia okołoowulacyjne. Bo ja juz 2 miesiac tak mam ze ok 15 -18 dc mam plamienia takie malutkie brudzenia. I o co chodzi?

Dziewczyny jest tak byłam dzisiaj w klinice po to zlecenie co Wam mówiłam przy okazji spytałam gina co sądzi o tym że nie mam @ dalej a robiłam bete i wyszła poniżej 1,2 powiedział tak że cykl mógł mi się przedłużyć żebym się nie nakręcala i nie robiła żadnych testów bo w tym stresie to wogóle nie przyjdzie plan jest taki mam czekać do wtorku po świętach jeśli nic się nie wydarzy to zrobić test rano we wtorek jeśli negatywny to dzwonić do nich bo będę musiała coś dostać na wywołanie @ tyle. Buziaki

Juratka, ja też tak miałam w tym cyklu.Owulacja może wywołać lekkie plamienie. Dzwoniłam do Novum.Ale też mi kazano zrobić badanie Prolaktyny?! Pozdrawiam Wszystkie! Mało piszę, ale podczytuję. Czekam na HSG w następny czwartek.Jeśli będzie wszystko OK podejdziemy jeszcze raz do IUI. Jeśli by się nie powiodła rzucamy sie na IVF,szkoda czasu i pieniędzy ,no i NERWÓW

Gość Juratka
Dzieki holka:-)

Gość Juratka
Dziewczyny lupie pyt. Mierzylyscie sobie temp. W pochwie? Jak to sie robi tj. Wiem, ze sie wsadza oczywiscie:-) ale jaki termometer i jak gkeboko.??:-)

Doniu - przykro mi. W kwietniu się uda! Beti - u mnie pierwszym objawem były swędzące piersi!!! Wiesz, dla mnie sikańce 6 dni po spodziewanej @ wychodziły z jedną krechą. Mój gin powiedział, że widocznie u mnie wolno i poźno wzrasta beta. Są takie dziewuszki. Oby i u Ciebie tak wyszło :) Beti -więc znów całe forum trzyma za Ciebie kciuki! Mam już swoich Litwinów, ale jutro znajdę chwilkę, żeby zobaczyć jak test Tobie wyszedł? :)

Gość Juratka
Beti, musi byc ciaza i koniec:-)

Juratka temp mierzy się na leżąco, zanim wstaniesz. Najlepiej kup sobie w aptece termometr owulacyjny. Ma inny zakres temp niż normalny

Gość a ty laleczko
Nie odpowiadaj za innych kto czeka ten czeka jak mozna tyle razy do iui podchodzic to trzeba byc nie normalnym naprawde myslisz ze jak masz juz dziecko znow sie uda taa juz to widze

Kochane moje :) słoneczka niecierpliwe ja nie kupiłam wczoraj testu po rozmowie z ginem zrezygnowalam po świętach zaraz we wtorek zrobie po co sobie psuć nastrój na Wielkamoc, pozatym posłucham też Doni mowiła ze dostała miesiączke po laparo 38dc ja mam dzisiaj 38dc ale jestem po histero. Jeśli zrobie test i nagatyw to bedzie trzeba dzownic do kliniki i cos mi przepisza na wywolanie, wczoraj było winko i seksik może to pomoże :)

Betiś mi po hsg okres spóźniał się tydzień ale może u Ciebie jednak ciąża trzymam kciuki;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować