Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puaczkka

W jakim banku najlepiej założyć konto w przypadku gdy mało zarabiam..

Polecane posty

Gość puaczkka

?

Gość BARDZO WAŻNE
alior albo mbank

Gość puaczkka
Zarabiać będę, bo muszę wpierw założyć konto, nie wiem kto to wymyślił ale niech im będzie.

Gość pseudoszczescie
Jakoś te nazwy wzbudzają we mnie niepokój :( a co myślicie o pko coś tam? Moja mama tam ma konto, to takie zielone logo, czasem czekam za nią pod bankiem :classic_cool:

Gość Zejdź na ziemię
PKO BP - może być, unikaj PKO SA, Kredyt Banku i Banku Millenium nie polecam. Jako osoba prywatna możesz też chyba założyć konto w SKOKu Stefczyka, mają bardzo dobre warunki.

Gość wasze zale
a jaka jest różnica mniędzy PKO SA a PKO BP? Dlaczego nie polecasz Millenium?

Jak mało zarabiasz to całkowicie darmowe w Alior Sync. Sprawdź Nic nie płace za karte, przelwy i utrzymanie konta. No i z wszystkich bankomatów wypłacam za free. Najlepsza oferta jaka jest. Zobacz na strone: [url=http://rekomendacja.sync.pl/rekomendacja/?partnerID=36&applicationID=43572_4200_PLN_IRR00_X&userID=43572]www.sync.pl Teraz nic nie płace, a poprzednio w PKO kroili mnie na 400 rocznie. Koszmar!

Gość wszystko dobre do czasu
Ja sobie założyłam konto w Alior i tak na poczatku pieknie ladnie minelo kilka lat i dostalam rachynek za karte 5 zl. za prowadzenie konta 8 zl. I jakby bylo tego malo to jak spodziewalam sie przelewu i sprawdzilam w bankomacie czy go mam to naliczyli oplate za sparwdzenie srodkow na koncie 2 zl.Ale mnie to jeszcze nie zniechecilo bo przelewy za darmo czyli i tak jestem na +.Dopiero jak zalozylam u nich konto walutowe,a jak zakladalam to ta pani obiecywala mi cuda i jak dostalam pierwsze pieniadze ( i jedyne wiecej nie bylo przelewow) to w szoku bylam. Banki obsluguja waluty takie jak franki,funty,dolary i euro i jak ktos wplaci inna walute to jest przewalutowywana u nich na ktoras z tych 4 walut po wczesniejszym uzgodnieniu.Jak mi przeliczyli korony na euro to bylam prawie 400 zl w plecy.Poszlam do PKO (gdzie wczesniej mialam konto zlotowkowe ale zamknelam) i zalozylam konto walutowe.I jak na tym wychodze czasami lepiej jak w kantorze a jak mam strate to gora 50 zl.

Gość lidia_33
Spróbuj wyszukać najlepszego dla siebie konta za pomocą porównywarki kont http://www.comperia.pl Ja w ten sposób szybko i łatwo znalazłam najlepszą dla siebie opcję.

Gość gość
inteligo:)

Gość gość
"inteligentne" kobiety kafe odpisują na temat z przed 6 miesięcy. IDIOTS, IDIOTS EVERYWHERE

Gość okkkoi
Ja polecam konto Dobre w Millennium nic nie płacisz jeśli suma miesięcznych wpływów ( wszystkich) na Twoje konto wynosi 1000,00zł oraz wykonasz jedną płatność kartą ( nie ma minimalnej kwoty.

Gość vin_
Ja to wszystkim polecam zawsze konto osobiste jakie ma w ofercie mBank. Tysiące bankomatów za darmo, darmowe przelewy, prowadzenie rachunku za darmoszkę i tak dalej. Ostatnio to ciekawą rzecz uruchomili, bo dają pendrive za samo założenie rachunku. Wystarczy na stronie www.pendrivezakonto.pl kliknąć – zakładam konto, wypełnić wniosek i załatwione. Konto założeone, a pen wysłany pod wskazany adres.