Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynnaaaaaaaaaaaaaaa11111111

gdzie pracujecie i jak sobie radzicie????

Polecane posty

drogie mamy gdzie pracujecie i jak sobie radzicie z opieka nad dzieckiem/dziecmi jednoczesnie???? maz pracuje po 8 godzin na 3 zmiany i chce poszukac sobie pracy zeby bylo nam troszke lepiej. synek ma rok. jak wy sobie radzicie????

aaa dodam jeszcze ze dziadkow nie mozemy liczyc. moi rodzice mieszkaja daleko i pracuja. a rodzice meza choc mieszkaja 3km od nas i sa na emeryturze to wogole sie nie interesuja nami i wnukiem.

Gość nataliiii natalaaa
Ja pracuje w Zlobku (tak bardzo krytykowanym tu na kafe). Coreczka tez chodzi do zlobka, ale od grudnia wiecej czasu spedza w domu z moja mama. Mama juz nie pracuje, lubi zajmowac sie wnuczka bo ona jest bardzo grzeczna. Bardzo cenie ta pomoc.

Gość ja pracuję w dwóch szkołach
muzycznych. Mam zajęcia indywidualne, codziennie inny grafik, ale jednak jest to praca od ok. 13 do 20.30 codziennie. W poniedziałki pracuję od 8 rano z przerwą, ale za to aż do 20. Mąż pracuje w godzinach 8 - 16 codziennie. Mamy dwoje dzieci - 5 lat i półtora. Gdyby nie pomoc mojej mamy to nie dalibyśmy rady. Moja praca zajmuje jeszcze sporo czasu w domu i bywają wyjazdy.