Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgvsag

sama 24-latka

Polecane posty

Gość fdgvsag

boje sie wierzyc, ze cos sie zmieni, kiedys tez tak myslalam.

Gość sdjghgh/l;l/'.
niedawno rozstalam sie z facetem i tez mam wrazenie ze bede zawsze sama. trace przyjaciol, stracilam faceta. samotnosc to najgorsza rzecz jaka moze przydarzyc sie czlowiekowi

Gość cgvjbh
Samotność nie jest taką złą. Ja zawsze byłem sam i już się przyzwyczailem

Gość fdgvsag
ja niby tez sie przyzwyczailam, ale co jakis czas dopada mnie dol.nie da sie tak, potrzebuje sie kogos u boku, kogos tylko dla siebie. odnosze wrazenie, ze teraz jestem juz za stara na 1 zwiazki, ze z jednej wszystko jeszcze przede mna i jestem mloda, ale z drugiej, to w tym wieku powinnam juz cos wiedziec o zyciu uczuciowym, aja wcia zjak dziecko we mgle, dziwnie tak pozno sie"uczyc" ba, jeszcze niewiadomo, ile ostataecznie bd miala lat.

Gość fhjwjp
ale tago sie człowiek nie uczy - to nie jest egzamin-, jak trafisz na odpowiedniego faceta to wszystko wyjdzie naturalnie i to jakis powtarzany internetowy bzdet o tej "nauce" czego chcesz się uczyc? Jak kochać? Bzdura :D

Gość masz dopiero 24 lata
tak, tak, wiem że dla Ciebie to dużo i że martwisz się, że "nigdy już nikogo nie spotkasz" ... ja poznałam porządnego facta mając 23 lata (przedtem tylko tacy frajerzy byli co albo nie wiedzieli, czego właściwie chcą, albo chlieli tylko jednaej rzeczy ...) i z tym facetem jestm już 8 lat, od 4 latach jako małżeństwo. głow do góry i nie szukaj chłopaka na siłe, to będzie od ciebie biło, a w taki sposób dość łatwo odstarszysz fajnych facetów, a natomiast przyciągniesz uwagę tych co szukają przygód ...

Gość bgfyhtryr
W tym roku skonczę 28 lat i również sama. Nigdy nie miałam chłopaka choć na brak urody nie narzekam.