Gość Wiejska Napisano Styczeń 22, 2013 Mam 45 lat i 15kg. nadwagi. Sama sobie ja zafundowałam idiotycznymi dietami i podjadaniem po rzuceniu palenia. Od 3 tyg. rozpoczęłam dietę strukturalną i byłam pełna zapału ale waga nic się nie rusza. Może to nie dla mnie? A może jest ktoś kto mi pomoże wytrwać opowiadając swoja historię. Z góry dziękuję i proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skarpetka22 Napisano Styczeń 22, 2013 Witaj. tu się odchudzamy koktajlami:P może dołączysz? zawsze diety są trudne... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3457685&start=1710 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skarpetka22 Napisano Styczeń 22, 2013 a próbowałaś weekendową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiejska Napisano Styczeń 23, 2013 Nie, ale poczytałam na forum i chyba spróbuję weekendową. Czy to są te przepisy co na stronie? Czyli same koktajle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach