Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezrobotna...

Zasiłek dla bezrobotnych

Polecane posty

Gość Bezrobotna...

Cześć mam pytanie do osób, które znają troszkę ten temat. Pracowałam równo rok ale na 3/4 etatu. Wypłaty miałam rożne, ale prócz jednego miesiąca powyżej 1500 brutto, czasem nawet powyżej 2000 brutto. Ostatnią wypłatę dostalam 900 netto. Czy liczy się średnia wypłat? Czy każdy miesiąc musi być powyżej 1500 brutto? Kurczę martwię się tym, bo mam troszkę zobowiązań finansowych i byłam pewna tego zasiłku a teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie każda wypłata powinna być powyżej 1500 :( dzięki za odpowiedzi.

Gość bardzo smieszne
zasilek nie jest uzalezniowny od wypłat, ale chyba trzeba na caly etat pracowac

Gość Bezrobotna...
jest uzależniony od wypłat jeśli nie pracuje się na cały etat. Trzeba zarabiać wtedy minimum najniższą krajową, która w zeszłym roku wynosiła 1500 brutto. Ja miałam powyżej tej kwoty 11 miesięcy i 1 miesiąc poniżej. Jestem w takim razie ciekawa czy liczy się średnia wypłat czy każda musi być powyżej :(

Gość sssssssua
każda musi być powyżej

Gość Robotny Michał
Czesc, urzekla mnie Twoja historia, mozna sie z Toba w jakis sposob skontaktowac?

Gość wredniucha10
"Trzeba zarabiać wtedy minimum najniższą krajową, która w zeszłym roku wynosiła 1500 brutto. Ja miałam powyżej tej kwoty 11 miesięcy i 1 miesiąc poniżej. " no i gówno dostaniesz a nie zasiłaek