Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzma100

zawsze kobiety w ciazy chca poznac plec dziecka?

Polecane posty

Gość wiedzma100

jw... czy raczej czekacie na niespodzianke do konca?

Gość kochanka Francesca
nie zawsze nawet chcą poznac dziecko...

Gość kukurykuuuuuuuuuuuuuuu
Ja do końca jej nie poznałam (nie miałam połówkowego ) i to było dość kłopotliwe bo wszystkie rzeczy z wyprawki musiałam wybrać unisex a trochę potu to kosztowało bo najczęściej rzeczy są albo typowo chłopięce albo dziewczęce. Myslę że to wielka zaleta poznać płeć dziecka już w trakcie ciąży ale fajnie też mieć niespodziankę tak jak ja miałam :) (przymusową ale jednak )

Gość wiedzma100
No tez racja:) ja mam corke i wiedzialam o niej od 4msca. ale teraz jak bym byla w ciazy to chyba nie chce wiedziec... jak bylam w ciazy to gdzie nie poszlam to bylo a co bedziesz miala? wygladasz na synka? wygladasz na corke? jesz slodkie to pewno dziewczynka i tak w kolko... nikomu nie powiedzialam bo mnie to denerwowalo.. zawsze odp ze dziecko bo co innego.. bo czy zdrowe czy wszystko w porzadku to nikt nie pytal tylkio co bedzie.. nie rozumiem tego..

Gość wiedzma100
wiadomo ze jesli chodzi o wyprawke to lepeij wiedziec, ale z drugiej strony na pewno fajnie czekac 9msc na niespodzianke|:)

ja chce bardzo i natychmiast najlepiej. Nie chodzi tylko o wyprawkę, ale chciałabym już jakoś konkretnie sobie myśleć o tym dziecku a nie ONO :) No i córka nie może się doczekać tej informacji :>

Gość JAajestem w 23tc
nie znam płci:) Żadnych różowych ani niebieskich rzeczy kupować nie będe. Chce mieć niespodzianke...

ja bardzo chciałam poznać, żeby już mówić do maluszka po imieniu, nie mówić ono, tylko on lub ona imię jeszcze nie jest do końca wybrane, ale już mogę mówić: moja córeczka kopie, mała ma czkawkę itp.

Gość imitation of life
Moja siostra nie chciała znać płci dziecka, żyła w nieświadomości aż do porodu.

Gość WQEFGBGT
SAMA SPRAWDZAM CODZIEN REKĄ PRZEZ POCHWE

u nas pierwsza ciaza to byla niespodzianka wiec do konca postanowilismy ze zostanie w ten sposob. Ja bylam przekonana ze bedzie chlopak, wszyscy dookola tak samo jedynie moj maz mowil ze dziewczynka. urodzila sie dziewczynka:-) Teraz 2 ciaza chcialam wiedziec od poczatku, maz az tak bardzo nie , mowil ze bedzie chlopak, ja przeczucie mialam na dziewczynke. Chcialam sie upewnic zeby przygotowac starsza corke (ktora bardzo z poczatku chciala wiadomo siostre). Na i wedlug usg bedzie chlopiec tak jak mowil maz. :-)

Gość Mama Chłopczyka na 100%
my chcielismy wiedzieć, ale Mały nie chciał abysmy wiedzieli... Nie chciał pokazac co skrywa miedzy nózkami, dopiero ok. 19 tc p. dr go złapał i zrobił fotke siusiaka. Na połowkowym plec sie potwierdziła. Ogolnie moje maleństwo to wstydzioszek :)

Ogolnie moje maleństwo to wstydzioszek, nie lubi jak Go podgladamy. Na usg genetycznym w 12 tc to uciekal jak mogł... Na polowkowym twarzyczki nie chciał pokazac za to dupke prezentował ile wlezie :):):)

naet moj gin nazwywa Go wstydzioch