Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyhey

21letni chłopak stroniący od seksu i czułości!

Polecane posty

Gość heyhey

Witajce, chciałam poradzić się w sprawie mojego sypiącego się już niestety związku. Ja mam 20 lat, mój chłopak 21, spotykamy się od 2 lat i w ogóle nie dochodzi między nami do zbliżeń. O seksie nie marzę już nawert (nie zrobiliśmy tego jak dotąd), skoro ostatni petting miał miejsce w październiku. Zawsze jak próbuję przejąć inicjatywę, całuję go i sięgam ręką do spodni, on odwraca się na brzuch i z wyrzutem pyta co robię. Twierdzi, że nie możemy sobie pozwolić na to, by nakryli nas jego czy moi rodzice, a nie mamy innego miejsca, gdzie moglibyśmy się spotkać. Jednak ja czuję, że to tylko dobra wymówka z jego strony, nie mająca wiele wspólnego z prawdą, bo jednak dawniej częstoliwośc zbliżeń była większa bez względu na to czy rodzice byli w domu. Najgorsze jest jednak to, że wcale nie okazuje ochoty na te sprawy i miesiąc temu podczas jak myślalam szczerej rozmowy okłamał mnie, obiecując, że postara się przełamać, a tak naprawdę nie robi nic prócz 'chowania się przed przykym obowiązkiem' i obrażaniem się na mnie jak tylko zacznę ten temat. Nie ukrywam - jestem zdesperowana, dlatego błagam o sensowne rady! Czy to w ogóle normalne u chłopaków i to w takim wieku?

Gość kdkdkckdkdkcldjcf
Ja też tak mam o taki sam wiek z tym, że jestem wolny