Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa 28

moj facet ciagle chce seksu. Doradzcie

Polecane posty

Gość malinowa 28

moj facet ma 35 lat jest chyba seksoholikiem caluje mnie co chwile, a jak mu staje to bierze moja reke i kladzie na swoim penisie dobiera sie ciagle do mnie ja nie lubie sie tak czesto kochac, wystarczy mi raz na tydzien albo i dwa co z nim zrobic

Gość wymien na innego, proste
jest tylko dla seksu z toba.:( znajdz takiego co nie mysli fiutem;)

Gość chcąca żyć normalnie
nie doradzę, bo nie rozumeim Cie, ja jestem taka jak on. jak można chciec raz na 2 tyg, niesttey mój facet jest taki jak Ty więc odwrotna sytuacja

Gość malinowa 28
moze to przez to ze spotykamy sie od kilku miesiecy i moze mu przejdzie co myslicie

Gość prawictwo pospolite141
troche dziwne .. W takim wieku (35 lat ) człowiekowi nie chce sie czesicej niz raz w tygodniu .. on zachowuje sie jak 16 latek

Gość koi koi koi
znajdź takiego, który będzie miał podobne potrzeby do Twoich, bo się oboje wykończycie 🖐️

czyli w imię twojego dobrego samopoczucia, trzeba mu zaszkodzić; zdrowych się nie leczy

Gość taaa ludz sie
a jak nie przejdzie??? chyba, ze znajdzie sobie inna jak mu nie dasz skoro ciagle MUSI bo sie UDUSI:O albo zaakceptujesz i bedziesz mu oddana jak bedzie mu sie chcialo albo zmien go i przestan skomlec, raczej nie wierz w to ze faceta zmienisz, bo tak to nie dziala:O

Gość mmnbgfdzwwryyyy
akronim czyli w imię twojego dobrego samopoczucia, trzeba mu zaszkodzić; zdrowych się nie leczy ... nie rozumiesz, ona nie chce lezec caly dzien w rozwalonymi kolanami, nie ma takiego parcia jak on, wiec nie sa dopasowani, on powinien znalezc sobie inna a ona innego, a nie na sile dopasowawywac sie, tu nie ma zadnego krzywdzenia, niby w czym? sa inne temperamenty

Gość malinowa 28
ale ja go kocham

Gość ewkawlkp
u mnie też tak jest tzn jemu ciągle stoi i ciągle chcę to robić ale to jest zajebiste świadomość że ktoś cię tak chce że go tak podniecasz więc też nie doradzę ci co robić

Gość hhhjkhjk
przyzwyczaiłas to teraz masz

Gość Dr You Dym
ewkawlkp - nie do końca, bo on by tak każdą rżnął, a jak go nie zaspokoisz to zaspokoi go inna, bo potrzeba nie da mu żyć :x

Gość mam tak samo jak ty...:)
malinowa 28- Jak ja świetnie Cię rozumiem. Mam to samo, no mój może nie bierze mi ręki i nie kładzie na swoim sprzęcie, ale za to jak mu nie daję, to robi sobie sam dobrze w nocy jak ja już "śpię", łóżko się trzepie jak skurrr :/ Ogólnie to bardzo się kochamy, ale jak już się kłócimy to właśnie o to, że ja nie mam ochoty na seks z takim natężeniem jak on :(

Gość ewkawlkp
Dr You Dym no o ty chodzi że nie że jest wierny tego jestem pewna....ogólnie to kiedyś aż tak nie było ostro (2 -3 razy w tyg) ale nałożyło się na to kilka rzeczy to że ja się bardziej staram że się bardziej otworzyłam to że przytyłam trochę (poszło w bioderka i cycki on mówi że go bardziej podniecam) i że szczerze mówiąc kiedyś jak on chciał to ja troszkę udawałam że tego nie widzę że śpię że głowa itd ale za bardzo go kocham by tak robić i teraz jak widzę że on chce to sama wychodzę z inicjatywa zakładam jakąś seksowną bieliznę pończochy obcasik i działam

Gość Myrnin
Kup mu sztuczną cipę...