Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian467832

Pomóżcie mi proszę was.

Polecane posty

Gość Adrian467832

Mam taki problem. Nie znam się na tych wszystkich siłowniach i dietach... Możecie mi powiedzieć co i jak z tym jest chce zacząć ćwiczyć jestem gotowy wykupić sobie karnet na siłownię jednak nie wiem jak się zabrać tym bardziej że muszę chyba złapać trochę wagi waże 62 kg i mam 188cm wyglądam jak patyk dosłownie ale jem normalnie mam chyba zbyt dobra przemiane materii. No i pozostaje tutaj jeszcze kwestia wstydu nie chce iść na siłownię aby się ze mnie śmiali. Gdyby był ktoś tak miły wytłumaczył co i jak byłbym wdzięczny.

Gość Adrian467832
Pomoże ktoś ?

kup sobie plan trenningowy na stronie sfd bedziesz wiedzial co robic a jak sie wstydzisz isc bo chudy jestes to pojedz sobie mutantmass masz na allegro :)

Gość skarpetka22
idź na siłownię tam ci doradzą zobaczy trener, jak wyglądasz i doradzi uwierz nie ma co po omacku szukac porad

Gość Romek po przejsciach
Tez radze do silowni. Tam siem znaja i pomoga. Romek

Gość Adrian467832
Dzięki wam bardzo za rady jeszcze jakbyście mogli powiedzieć ile kosztuje ten sport bo wiem że karnet ok. 100-140 a jakieś odżywki są konieczne czy nie ? I myślałem czy może basen nie lepszy ?

Gość proste rozwiązanie
kup hantle i ćwicz w domu jest wystarczającą ilość białka, to ważne by budować masę nie wiem gdzie się uchowałeś że jako facet nie masz masy gdybyś pomagał Matce w domu i nie stronił od fizycznych prac nie byłbyś cherlakiem gdzie te czasy gdy faceci palili w piecach, rąbali drwa, trzepali dywany, przesuwali meble i targali siaty z zakupami ? a potem się żalą że muszą iść na siłownię i jeść odżywki by wyglądać jak mężczyźni a nie zniewieściałe metroseksy, które kwitną cały dzień przed kompem lub lustrem