Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hibiskus12

Mamy karmiące piersią.

Polecane posty

Gość hibiskus12

Przyznajcie sie prosze co jadłyście w ciągu ostatnich 2-3 dni? Dbacie o dietę czy raczej chwytacie coś w biegu? W jakim wieku jest dziecko?

Gość hibiskus12
Nikt się nie udzieli?

mała ma 4 mc... jesm normalnie śniadaine obiad kolacjenawet jakis wafelek się zdaży niestety cierpi na tym waga. Ale mała nie ma kolek więc przed wczoraj na obiad był rosół ... potem z niego potrawka wczoraj gołąbki dzisiaj kotlet sote z pieczarkami serem z pieczonymi ziemniaczkami i sałatką z ogórków i pomidorów.... hmm nie wiem czy zdrowe ale pyszne !

Gość lilillijjka
Mały ma 3 tygodnie i jem normalnie, unikam tylko dużych ilości rzeczy wzdymającyc (kapusta, strączkowe).

Gość mała ma 3miesiące
jestem na diecie.Jem warzywa na parze,ryby,pierś z kurczaka grilowana lub na parze.Zupy bez śmietany.Chleb tylko pełnoziarnisty.Nie jem masła,majonezu itp.piję tylko wodę i jedną kawę dziennie. Dużo owoców.Słodyczy zero...Jest bardzo ciężko niestety:( Ale zależy mi żeby wrócić do wagi sprzed ciąży.Przytyłam 18 kg:/ Zostały mi jeszcze 3 kg do zrzucenia.Jeżeli dalej będę się tak odżywiała,to może jeszcze więcej schudnę:) Oczywiście jem takie produkty aby mała dostawała jak najwięcej witamin.Odstawiłam prawie wszystko co jadłam przed ciążą...czyli same tłuszcze,słodycze i fast food:)

Gość hibiskus12
Kurcze, a kiedy wy macie czas gotowac ryby i warzywA :d

Gość mała ma 3miesiące
Ja mam termomix:)Wkładam warzywa i rybę lub pierś i obiad gotowy w 15-20 minut:)Mężowi gotuję co innego,najczęściej jak mała śpi:)

Gość hibiskus12
Kurcze, moze i ja zainwestuje ;)