Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamałamała3

Wydało się

Polecane posty

Gość małamałamała3

Do naszej firmy kilka razy w tygodniu przyjeżdża kurier z towarem i coś między nami zaczęło iskrzyc, flirtowalismy że sobą na całego. Dodam że on ma żonę a ja narzeczonego chociaż wiem że mnie zaraz zjedziecie. Dzisiaj mnie zaskoczył bo mimo że ma urlop przyjechał do mnie wypachniony i wystrojony. Ale nie wiedział że jest u mnie w pracy mój facet i czeka na mnie. Zmieszal się, nie wiedział co powiedzieć mi też było głupio a mój facet był taki wściekły, zrobił mi awanturę że romansuje z tamtym i się do mnie nie odzywa. A mi jest źle bo nie dość że mój facet jest na mnie zły to jeszcze wszystko się wydało i ..... teraz też pewnie będzie taki"oschly".

Gość małamałamała3
Skoro tak uważasz...

Gość małamałamała3
Najgorsze jest to że ja się chyba w nim zakochalam a teraz wszystko przepadło, to co zaczynało między nami się budować. Jak zobaczył ta wściekła minę mojego faceta to pewnie postanowił dać sobie spokój...

Gość sym71
wlasnie on ma zone !!!!!

Gość małamałamała3
Ale nie przeszkadza mu to flirtowac ze mną, dotykać mnie i przytulac. Boję się że to już się skończy a w ciągu całego nudnego dnia pracy tylko na to czekam

Gość sym71
A czy Tobie nie przeszkadza ze on ma zone krzywdzisz jego rodzine

Gość małamałamała3
Jego żona nic o tym nie wie i tak zostanie.

Gość sym71
nie gniewaj sie ale cos Ci powiem taka jak Ty wlasnie rozwalila mi 20 letnie mazenstwo tamta nie cierpi bo sie dobrze bawi a mi i corce zawalil sie swiat.lepiej sie wycofaj jak masz faceta a jemu pozwol wrocic do rodziny nie warto

sym71 możesz pisać ile chcesz, nie widzisz, że autorka ma gdzieś swojego narzeczonego i rodzinę tamtego? Przecież teraz jej głównym problemem jest, że on taki pachnący był a jej narzeczony pokrzyżował im plany.

On ma żonę , chcesz żeby oszukiwał ją , bo masz ochotę na romans. A jakbyś była mężatką i Twój mąż rogi by Ci doprawiał? Jakbyś się czuła. Nie ładnie nu nu

Gość małamałamała3
Ale ja go siłą nie trzymam, nigdy się nie narzucałam zawsze wszystkie słowa i gesty wychodziły od niego. Nic na to nie poradzę że spotkałam go na swojej drodze. Każdego wieczoru zasypiam marzac o nim.. W moim związku już dawno się posypalo. Przykro mi z powodu twojego małżeństwa

Gość no to ja jestem taka koleżanka
Ale jedziecie po niej, jak nie ona będzie inna, koleś ewidentnie szuka, pewnie zajezdzajac do innej firmy flirtuje z kim innym, dziewczyno nic mu nie obiecywalas, a narzeczonemu powiedz ze najpierw musi być mezem żeby mieć prawa męża, niech nie będzie taka cipa, w końcu nic się nie stalo

Gość małamałamała3
No i wreszcie jakas normalna babka mi odpowiedziała. Ja też nie szukam żadnych zobowiązań po prostu ten facet tak mnie kręci że jak go zobaczę to poźniej tylko o nim rozmyslam. Nie spodziewałam się że przyjedzie do mnie mimo urlopu bardzo się ucieszyłam ale to że mój tam był to była porażka

Gość małamałamała3
Przykro mi z powodu rozpadu małżeństwa sym71. Dziewczyny teraz po mnie jedziecie ale jakby wam się coś takiego przytrafiło to byscie mnie na pewno zrozumiały. Ja też zostałam kiedyś zdradzona właśnie przez tego faceta z którym jestem i wiem jak to smakuje. Ale nic na to nie poradzę że wariuje za tamtym

Gość małamałamała3
Jesteście podłe ale nie przejmuje się tym widzę że nie ma tu osoby która jest w mojej sytuacji albo jest ale się do tego nie przyznaje

Gość małamałamała3
Brak słów