Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fieodora

Jak jest wasza ulubiona płyta?

Polecane posty

Albo taka która wam ostatnio bardzo przypadła do gustu. Wykonawca i jej tytuł. Szukam czegoś fajnego ; ) Mi się ostatni spodobała płyta Imany- shape of a broken heart

Gość aktualne lana del rey
born to die paradise edition. wyborne:)

Gość fefcfecmofecm
Płyta pilśniowa, która wykonał Pan Czesław z pobliskiej stolarnii. Jak się z nim ostatnio widziałam to jeszcze nie wybrał dla niej nazwy

Moim ulubionym albumem na ten moment jest debiutanckie wydawnictwo zespołu Scissor Sisters. :D Zaznaczam fakt, że "na ten moment", gdyż u mnie to się dosyć często zmienia... A to za sprawą pewnego serwisu, mianowicie Deezer, gdzie spędzam sporo czasu i wsłuchuje się w co raz to nowe płyty. Na razie korzystam za darmo, ale chyba zdecyduje się na wykupienie konta premium, zwłaszcza że obniżyli teraz ceny. Tak czy owak, wracając do tematu - ten album baaardzo przypadł mi do gustu i to od pierwszego przesłuchania. Jest tam funk, disco, które uwielbiam ale również genialna kompozycja, jaką jest "Return To Oz". Świetne! Piękna, spokojna melodia... Troszkę kojarzyła mi się z początku z "Lost In Hollywood" System Of A Down. :P

Gość gyhhjjjjkkkl
Lenny kravitz, "5" i sade " soldier of love" ( chyba tak się nazywała)

Gość lenka89
Zdecydowałam się na konto w deezer dwa dni temu. Głównie przez słuchanie muzyki offline. No i jakość piosenek identyczna jak na płycie cd.