Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kody rabatowe 24

tatto

Polecane posty

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
Moja najdluzsza sesja tez 5h, tyle, ze dol plecow. Cala dziara zajela 13h :D

Gość kody rabatowe 24
czyli jesli cche zrobic sobie taki duzy tatuaz to moge np. w pierwszym etapie zapłacic 500 zł i miec wydziaraną reke do łokcie odczekac np. kilka tygodni i zapisac sie na dalszą czesc ??

Przy takich duzych dziarach klient placi od godziny, czyli mozesz sie umawiac na sesje o dowolnej dlugosci, np. 3-5 godzin. krotszych sie nie bardzo oplaca bo postepy sa niewielkie co denerwuje i tatuatora i kliwnta :)

Gość kody rabatowe 24
hehe :D jesteś mistrzem :P ja bym moze zagrał w jakąs gierka :D

Gość kody rabatowe 24
xyz mozesz mi powiedziec skad jestes ?

mi sie podobaja rekawy u facetow ale jak jest kilka tatuaży, takia różnorodność ;)

Gość fgfgdfgfgdfgdfgfdgfdgnvbnbvnvb
a ja mam 2 tatto i to za darmo :) no może ze 100 zł łącznie wydałam na nie :) he he

No to ja mam takie coś, chociaż z perspektywy czasu wolałbym jeden wzór na cały rękaw, ale już za późno :p

Ja mam dokładnie za 280zł miało byc 250 ale 3 dychy to po znajomości dałem :P a przy robieniu dziary piliście jakieś alko? :P

a ja bym sie chyba bala za darmo, nie zdecydowalabym sie nawet jak u kumpla. e tam jeden moty to tak troche nudno :p

Kwestia Gustu :) Mam takich znajomych co i na twarzy mają dziary ale to już trochę przesada bo ciężko o robotę potem, chociaż z rękawem też ciężko :/

Gość fgfgdfgfgdfgdfgfdgfdgnvbnbvnvb
ja piłam dużo przy robieniu dziary, alko rozrzedza krew i dlatego nie wolno, ale żyję :)

no he, to tylko taka moja mala opinia. na rekaw zawsze mozna założyc długi rekaw :D kiedys tez hcialam byc tatuatorką ale jakos tak mi przemineło z wiatrem, chyba nie te zdolnosci

Pierwszą dziarę sobie sam robiłem ale potem i tak poprawiona była chociaż dużo od oryginału się nie różni :) ale to napis był bo do jakichś malunków to brak mi zdolności :P

Alkoholu nie powinny pic w czasie dziarani glownie osoby z wysokim cisnieniem, poniewaz sie bardziej krwawi, przy niskim nie ma to wielkiego znaczenia

no własnie tak do tych rysunków to nie wiem czy bym sie nadawała :d projekt to jeszcze ale co dalej

A to ja mam chyba duże ciśnienie bo zawsze jak piję to mi rumieńce wychodzą i wszyscy mówią że czerwony jestem no ale nie wykrwawiłem się tak że nie jest chyba źle :)

Nie chodzi o to, ze sie wykrwawisz :D tylko, ze sie gorzej dziara jak klienta krew zalewa :D

Wiem wiem przecież no częściej musi przecierać i tyle ale za to ja sobie piwko piłem a w salonie to bym nie miał takich dogodności :D

he he, zawsze mozna przelac do bidonka :D ale fakt, to niedozwolone :> jednak czasami mozna sie poswiecic, zeby dostac cos wysokiej jakosci, co pozostanie na ciele na zycie ;)