Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Miła****

Mój CHŁOPAK MNIE IGNORUJE!!!

Polecane posty

Gość Miła****

Mój chłopak z którym jestem juz 7 miesiecy, olewa mnie. Odzywa się bardzo rzadko, dzwonić wcale nie dzwoni:/ Jak do niego piszę smsy to odpisuje mi bardzo po paru godzinach, niestety tak bywa.. często.... Ostatnio zauwazyłam że nie bardzo ma ochotę zemną rozmawiać , mowi ty zadawaj pytania ja bede odpowiadal, często się odzywa jakby z niechęcią. Rzadko mi napiszę miłe smsy.. A bardzo bym chciala takie dostawać, czuć się kochana, potrzebna ... :(.... W sumie juz na samym początku , nie miał ochoty nawet mnie pocieszac , poprostu wtedy jak bylo smutno szedł spać, ignorowal to, a po czasie napisal jak zawszę kiedy potrzebowałam wsparcia " napewno zrozumiesz ze jestem zmeczony" :( Dziś mu postawiłam ultimatum... I czuję ze już się nie odezwię bo mu na mnie nie zalezy:(.. W sumie tak się zastanawiam od początku musiałam go prosić o okazywanie uczuc , a to było koszmarem dla mnie. Mówił ciaglę że jest zajety itd. że dlatego tak jest.. Najgorszę jest to ze z każdym dniem zaczynam rozumieć ze ja jego nie obchodzę, ze liczy się tylko to co on mowi , robi. A ja jak mam jakis problem itd to nie ważne... Chciałabym by o mnie walczył ale czuję że tak nie będzie. Zawszę się dziwil jak bylam zla na niego, dlaczego , ale przecież każda z was by byla zla gdyby mezczyzna wasz was olewal odzywal się bardzo rzadko:( pozdrawiam i proszę o rady

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować