Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny/ kobiety!

ciąża przy okresie? POMOCY !!

Polecane posty

dziewczyny/ kobiety! czesc. sluchajcie. moj okres przez ostatnie 3 miesiace BAAAAARDZO sie rozregulował . kochalam sie z chlopakiem i ze tak sie wyraze "zalał" mnie. na drugi dzien czulam ze mam dostac okres, ale znowu sie kochalismy i znowu zakonczyl we mnie. i tak z 2 razy. okres dostalam jeszcze wczesniej niz miesiac wczesniej i ogolnie trwal 5 dni a trwaja mi po 7-8 zdażały sie ! nie wiem co robic. ale sadze z waszych wypowiedzi iz to jest nie możliwe, aczkolwiek jestem od paru dni senna, nie moge sie skupic na niczym, otępiala, bola mnie strasznie jajniki...piersi mnie bola.ale to tak jakby od srodka ból takto bola mnie jak dotykam brodawek..mam zamiar isc do ginekologa bo ta mysl, iż moge byc w ciąży nie daj mi spokoju, chociaż jest to mało realne. co sądzicie o tym...bo ja juz nie wiem co mam myslec,..

Gość upupupupu
naucz się pisać po polsku :o

nie chcialo mi sie z pracy wrocilam dopiero :D

Gość rocznik 71, maj
😴

wiec jak to jest...?

Gość katherinaa6589
wiesz myśle że mogłaś być w ciąży już wcześniej a ten "okres" to zagnieżdzanie zarodka :)

no tak ale w sumie ostatni raz jak sie kochalismy bylo dwa dni orzed sylwestrem i wtedy nie skonczyl we mnie ale wyciagnal i wlozyc ze tak ujme to "calego mokrego ze spermy"...

włożył go* tam mialo byc ;)

Gość Pechowy_Kasiulek
Ciąża tutaj wcale nie jest mało realna! masz rozregulowane cykle, kochałaś się bez zabezpieczenia z wytryskiem w środku - z tego może być jak najbardziej bobo

nie rozumiem dziewczyn ktore nie chca miec dziecka -uprawiaja sex bez zabezpieczenia- a potem placza ze chyba wpadly :/ czemu piszesz ze ciaza jest malo realna ? w Twoim przypadku jest nawet bardzoooo realna - mialas sex bez zabezpieczenia chlopak skonczyl w Tobie - wiec w ciaze moglas zajsc kobieto jak nie chcesz miec dziecja to nie doprowadzaj do takich sytuacji :/ powinnas zawsze sie zabezpieczac

to nie jest tak ze nie chce...a to wszystko wyszlo na spontanie.. czyli mam rozumiec ze mam duze prwadopodobienstwo ciazy...o rany..

no ale w tej chwili nie chcesz bobasa - musisz sie zabezpieczac i to za kazdym razem - bo inaczej predzej czy pozniej zajdziesz w ciaze - przeciez kochaliscie sie bez zabezpieczenia i na dodatek skonczyl w Tobie wiec jest spore prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy nie wiem ile masz lat ale takie rzeczy powinnas wiedziec i jakos temu zapobiegac :/ (tabletkami, gumka)

Gość Blondi808080
Ja tez mam pytanie. Otóż odstawilam tabletki anty i w cyklu w którym przestałam brać kochalam sie bez zabezpieczenia. 3 dni pózniej dostałam okres. Mogę byc w ciazy? Co prawda tydzien przed tym stosunkiem czułam dość mocny bol jajnika jak przy owulacji ale to był pierwszy cykl po odstawieniu wiec wszystko moze sie rozregulowac prawda? Teraz bolą mnie piersi czego nigdy wczesniej nie miałam i od czasu do czasu brzuch jak na okres. Myślicie ze duża szansa ze jestem w ciazy?

Blondi808080 aj dziewczyno czemu sie nie zabezpieczylas ? ja 2 tygodnie temu odstawilam tabletki i ginekolog odrazu mi powiedziala ze 2-3 miesiece po odstawieniu tabletek najlatwiej i najszybciej kobieta zachodzi w ciaze !!!!!! lekarz tlumaczyla mi zebym bardzo uwazala i sie zabezpieczala - mysle ze u Ciebie te bole sa temu ze odstawilas tabletki - organism czasami tak reaguje - no ale czy jestes w ciazy czy nie - to Ci nie powiem - zawsze jak sie nie zabezpiecza jest prawdopodobienstwo ciazy - teraz musisz czekac bo nikt niestety Ci nie powie czy jestes w ciazy czy nie

Gość Blondi808080
No wiem.. Ale po odstawieniu jest tak ze ta owulacja dwa razy w ciazy tygodnia lub dwóch moze byc? Mam wrażenie ze tydzien przed stosunkiem była, bol był nie do zniesienia i po paru dniach ucichlo.. No i ten okres, czy w razie czego by sie nie zatrzymał? Chyba ze te 3 dni nie wystarcza zeby jakiś tam sygnał był "wysłany" ze ciaza..

wiesz co trudno powiedziec - po odstawieniu tabletek anty moga dziac sie rozne zeby :/ ja mialam okres tydzien po nim odstawilam tabletki anty (lekarz kazala) I znowu dostalam okresu :/ po tabletkach okrez moze zaniknac lub bys dluzej I czesniej - nie wiem czy po odstawieniu jak jest sie w ciazy mozna miec okres czy nie - moja kolezanka miala okres w ciazy przez 2 miesiace wiec roznie to bywa czy Twoj partner skonczyl w Tobie ?(sorry za takie pytanie) jak nie to mysle ze male prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy - trzeba pamietac ze plemniki moga dozyc nawet 7 dni jesli partner skonczy w partnerce