Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Brahmin - znany prawik

Polecane posty

Zobaczysz Foxy, nic nie trzeba będzie zakrywać - Twoja kita będzie się prężyć z dumy. Trzęsący duecik brzmi ekscytująco, bo wtedy trzęsacych się elementów będzie zatrzęsienie;) Lubię, bez problemu dam radę, ale ocena zależy od jakości występu;)

Gość duch to jak chcesz starszą
to uderzaj na topiki dla kobiet po 50 a nie płacz że każda za młoda

Ok Brahmin... myślę, że potrafię się zatrząść na 5 :D Aaaa Foxy za pomoc ze sztuczną nic nie chcę :P nie jestem intresowna :D

Gość Ruda chytra lisica
a gdzie duszek-pępuszek znikl?:O:(

Lubiękiedy... Czyli egzaminem już się nie musisz martwić. A co masz w swoim erotyczno-tanecznym repertuarze?

Gość Ruda chytra lisica
duch to jak chcesz starszą--ty niewdzięczniku przepłoszyłeś/łaś mi duszka😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Lubiekiedy, robisz mi złudna nadzieję? Wszyscy, których pytałam kojarza tylko sieci neuronowe i to jeszcze niezbyt miło wspominają :) Do tego wnioskowanie w prolog-u na podstawie wiedzy niepewnej i niepełnej, wnioskowanie indukcyjne, metody przeszukiwania losowego i gry dwuosobowe, metody regresji, uczenie sie ze wzmocnieniem...

Gość Ruda chytra lisica
duchu nie podszywaj się wiem że to znowu ty!

Erotyczno-tanecznym? :D Kurcze ja pamiętam, że tam tylko o tańcu była mowa... Coś wymyślę;) Z Foxy wymyślimy jakiś układ... albo pójdziemy na żywioł :D Będziemy stopniowo zrzucały z siebie fatałaszki, chusty... zaprosimy i Ciebie do zabawy :D Rozbierzemy... Fajnie będzie :D Już mi się ta wizja coraz bardziej podoba hehe

Gość Ruda chytra lisica
:O:(

Gość Ruda chytra lisica
:(:O

Pełna improwizacji twórczość radosna jest jak najbardziej pożądana. Też już widzę, ten lisio-nieśmiały taniec, pełen chytrych zwrotów i subtelnych znaków. Let's dance!

Gość Ruda chytra lisica

Gość Ruda chytra lisica

Tak metoda przeszukiwania losowego brzmi tyleż erotycznie, co niebezpiecznie. U mnie bez zabezpieczenia ona odpada;)

Gość Ruda chytra lisica

Foxy nie wszystko bo trochę czasu minęło... ale mam trochę materiałów... Zbiory rozmyte Optymalizacja Klasyfikatory Zbiory rozmyte No i piękne wykłady :D plus rozwianie niektórych wątpliwości jeśli masz :)

Ja myślę, że ten lisi taniec będzie baaardzo śmiały :D Się jeszcze naładujemy wiedzą wcześniej... o tych erotycznych zbiorach i rozmyjemy nasze wątpliwości po czym wylosujemy ze wzmocnieniem szczęśliwego ;) A że solenizant będzie jeden (chyba..?) to wybór może być jeden jedyny trafny i podwójny :D Dasz radę Brahmin?:D

Lubiękiedy, szczerze przyznaję, że może być ciężko, bo już na samą myśl ledwo daję radę;)

Gość Ruda chytra lisica
duch preferuje sex powolny, namiętny, majestatyczny, mistyczny :o

To się jeszcze zastanów... Musi być taki bo ja mam trzy 5 dostać z egzaminów... a że ja pilna jestem uczennica i się ładnie zawsze przygotowuje to muszę się i tym razem się przygotować... na Ciebie :D z Foxy :D Tymczasem dobrej nocy Panie i Panowie :)

Lubie, problem polega na tym, że w moich wykładach sa głównie hieroglify-wzory i obliczenia. Szczezrze mówiąc ta wiedza nie jest mi akurat do szczęścia potrzebna, więc szukalam kogoś, kto zda ze mna ten egzamin a ja wkrótce zapomnę o czym to było, jak wszyscy, których pytałam o pomoc :)

Dobrze, zastanowiłem się i już zaczynam przygotowania do tych egzaminów. Nie będziesz zawiedziona. Dobrej nocy Pani.

Dzieki lubie... ale wykładów... to mam juz i tak sporo swoich do obrobienia. Chyba bede liczyc na farta, to sa testy wielokrotnego wyboru, mam dwa uda wiec może sie uda ;)

Tu chyba lepiej, chociaż temat też ostry :D Foxyyyyy czytasz? próbę trzeba zrobić... aaa i zakupy i gotowanie... Brahmin pisze, że to goście mają się zająć... Może chociaż posprząta po imprezie? :D