Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Brahmin - znany prawik

Polecane posty

To ja w takim razie odpuszczam sobie do soboty jakiekolwiek pożywienie, aby apetyt wzmóc i zaspokoję swój głód dopiero potrawami z szanownych, wiecznie świeżych Pań;)

Gość ja nie wiem jeszcze
czy to taki typowy debil i siedzi na słowniku szukając mądrych słów czy to prawik przekonany, że tu sami debile siedzą i zabłyśnie?

Gość oj panowie panowie
Pan tutaj nie miał kiedy cnoty stracić. Czyta, zdobywa wiedzę i chce się nią podzielić. Napisał przecież, że ma 28 lat. Młody chłopak jeszcze. Gdzieś się uczyć sztuki podrywu musi :)

Gość nononojuuu
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość górol co mo kziwom kryke
Ja no dziołcha w szpitolu, dawcy nyrki szuko, a łon tu dziwki wyrywo.

Obyś tylko się nie zbiesił brahmin.Finezję i polotem bardzo błysnałeś adekwatnie do początkującego Leviatana.Teraz boroczek levi cosik osiadł i taki mamejowaty się zrobił.Czy przez tych pomarańczowych przygłupów czy tez z innego powodu takim się stał.Obyś nie dostąpił takiego wątpliwego zaszczytu :)

Dlatego właśnie się głodzę, żeby apetycik był nie tylko na danie główne, ale również na deser;) A wy takie sycące jesteście?;) Duchu, nie bardzo się przejmuję opinią innych na tym forum, bo przecież niemal nikt mnie tu nie zna i nie wie, kiedy jestem sobą, a kiedy nie. Choć pewnie Ci inteligentniejsi potrafią to wyczuć... A Ci pomarańczowi do nich na pewno nie należą

Gość o ile pamietam
To fajny facet, niech się jakaś wreszcie zakocha w nim !

Sto lat sto lat niech żyje żyje nam :D Chyba nie da rady w ten weekend :( Układ nieopracowany... strojów brak... no i jeszcze nie wyszłam z domu więc nie dotrę do jutrzejszego wieczora :( Za to rozpoczęłam naukę... z tej enrgetyki. Na który egzamin się nauczyłeś? i Czy możesz nadal zdać go za mnie?:D Odwdzięczę się :)

Jak to na który?? Na wszystkie!!! No tak, kobiety... Lubią rzucać słowa na wiatr i nie dotrzymywać obietnic. I jak tu im zaufać?;)

„Kobieto! puchu marny! ty wietrzna istoto! Postaci twojej zazdroszczą anieli, A duszę gorszą masz, gorszą niżeli!... Wiem... przepraszam... :( To co... zdasz? Zrobimy imprezę u mnie po egzaminie :D I Foxy jak zda sztuczną inteligencję to będzie trzeci powód do świętowania :D

Niestety, u mnie nie ma przepraszam, a słowo jest świętsze niźli ciało Chrystusa, więc wybacz, ale nie mogę;) Raz powiedziałaś, że przyjdziesz, a nie przyjdziesz, więc jakie jest prawdopodobieństwo, że ta impreza będzie po egzaminie?;)

Witam wszystkich imprezowiczów i solenizanta Tymka :) Planuję do niedzieli podejśc do tej sztucznej inteligencji, której moja ludzka, całkiem zresztą sprawna, nie ogarnia jeszcze;)

Dobra... teraz mnie podpuściłeś ale niech będzie :P Na pewno w niedzielny wieczór odbędzie się u mnie impreza poświęcona świętowaniu zdanych przeze mnie Foxy i Tymka egzaminów połączona z świętowaniem imienin naszego rodzynka :D Jeden warunek: Wasza obecność :)

Foxy, ja chyba mentalnie jestem o wiele starszy niż Ty, bo nie przypominam sobie, kiedy ostatnio jakimś egzaminem się przejmowałem. Choć teraz się uczę, bo we wtorek mam swój... Lubię, a gdzie ta impreza?

Gość słoneczko za chmurka
Hej :) a z czego macie te egzaminy? Może potrzymam kciuki ;)

Nieźle Foxy... mnie tak nie przetyrali... rozwiązywaliśmy zadania sami były dłuższe ale prostsze. Współczuje... Brahmin tutaj nie napiszę bo się nie zmieścimy tyle osób przyjdzie ;)

Aż tak Cię Liska podniecają te zadania? Ja jestem w lepszej sytuacji, bo mam w domu - wprawdzie nie sześciopak, ale czteropak i właśnie go używam;)

lubie, to tylko laboratorium pierwsze z 5. Ale nie zamierzam sie zagłębiac w te hieroglify. Taki mam plan: przejrze tylko same wykłady, żeby wiedziec czego w którym szukać, otworze test i będe szukac w wykładach i necie odpowiedzi