Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buniafrunia

Marna ze mnie matka polka ?!

Polecane posty

Gość buniafrunia

Kurcze cos ze mna chyba nie tak jak czytam te forum,3 miesiace temu mialam porod,okropny bol o ktorym wcale nie zapomnialam,cialo juz nie te i narodziny dziecka wcale mi tego nie zrekomoensowaly,z dzieckiem nie spedzam calych dni,popoludniaami ojciec sie nim zajmuje,a ja chodze na silke aby wrocic do formy,karmie mm bo karmienie piersia mi nie odpowiada,dziecko po macierzynskim oddaje do zlobka bez wyrzutow sumienia,marna ze mnie matka polka bo mysle tak samo o nim jak o sobie

Gość goonies
nie widze nic szczegolnego ani w tym mleku, ani w dbaniu o siebie, ani w spedzaniu czasu bez dziecka...jesli cos mnie dziwi to zlobek bo wychodze z zalozenia ze to przechowalnia dzieci a nie placowka opiekuncza-musialabym przymierac glodem zeby oddac tak malenskie dziecko do zlobka i isc do pracy

Gość jjdjd
Bo tu same nawiedone baby ze wsi cozycia poza dzieciakami nie maja

Gość do autorki......./
marna z ciebie matka po prostu, a nie marna z ciebie matka polka-nie dodawaj sobie egoistyczna kretynka bez pojecia o tym czego potrzebuje dziecko ciebie bym oddala do jakiegos prztułku idiotko

Gość Ewka83
hej a nie masz przypadkiem depresji poporodowej?

Gość kkkkkunnnnn
szkoda tylko twojego dziecka.... ale cóż nie wszytskie dzieci mają szczęście mieć kochających, czułych i oddanych rodziców.

Gość olaola31
A ją myślę że nie trzeba być zaraz "matka polka" żeby być dość dobra matka która wie co dziecku sie przysluzy w przyszłości,będzie mialo ogromny wpływ na jego przyszlosc,dziecko potrzebuje przynajmniej przez te 6 miesięcy bliskosco matki czy przy piersi czy przez bliski kontakt z nią. Jeszcze zdążysz w życiu sie namyslec o sobie,niwmowlectwo to chwilą,ale nie mówię że nie dobrze to że dbasz o siebie!

Gość olaola31
A ją myślę że nie trzeba być zaraz "matka polka" żeby być dość dobra matka która wie co dziecku sie przysluzy w przyszłości,będzie mialo ogromny wpływ na jego przyszlosc,dziecko potrzebuje przynajmniej przez te 6 miesięcy bliskosco matki czy przy piersi czy przez bliski kontakt z nią. Jeszcze zdążysz w życiu sie namyslec o sobie,niwmowlectwo to chwilą,ale nie mówię że nie dobrze to że dbasz o siebie!

Gość Marcyska89
A tam autorko głupoty piszesz, rozumiem cię. Zeby dziecko było szczęśliwe to i matka musi być szczęśliwa.

Gość 090-0
marna z ciebie matka w ogóle, o Polce to ty pojecia nie masz.

Gość goonies
Marcysla, tyle ze szczescia niemowlaka trudno szukac w złobku

Gość jjdjd
Nie mam depresji,nigdzie nie napisalam ze nie kocham dziecka,tylko moje potrzeby stawiam na rowni z jego,czy to zle ze dziecko nie przeslania mi calego swiata

Gość barnej
do autorki...../ - jak to jest być tak ograniczonym inkubatoro-reproduktorem bez życia i zainteresowań za to z wielką ambicją oceniania?

Gość jjdjd
Chcialam zrobic podszyw ake niewyszlo :)

Gość buniafrunia
Co ale ja nie jestem inkubatorem,dziecko jest owocem milosci a nie sensem mojego istnienia

Gość buniafrunia
Egoistka bo mysle tez o sobie ?!

Gość olaola319
Gdyby nie wyszlo dużo drozej to może lepiej pomyśleć nad opiekunka albo babcia zamiat żłobka?

Gość Ewka83
Twoje potrzeby sa tak samo ważne jak dziecka. Dobrze ze chcesz dbać o siebie a nie zapuścić na całego tylko musisz mieć wyczucie i znaleźć złoty środek bo dziecko jest bezbronne i samo nie prosiło się na świat woec w pełni jesteś za nie odpowiedzialna. Dziecko bardzo szybko rośnie i pamiętaj ze wiele może cię ominąć.

Gość buniafrunia
Zlobek mam sprawdzony

Gość buniafrunia
Ale nak czytam te forum gdzie kobiety pisza ze swiata nie widza poza dzieckiem i na maksa sie poswiecaja to mysle ze ze mna cos nie tak

Gość katastrofffa
Ani egoistka ani zla matka ani zla polka ;)To ,ze nie uwiazujesz sobie dziecka do cycka na 24 godziny na dobe a siebie do garow nie robi z ciebie zlej ani matki ani zony.Tata zajmuje sie popoludniami dzieckiem i bardzo dobrze.On tez jest rodzicem.Chodzisz na silownie i dobrze ,dbasz o siebie.chcesz wrocic do pracy z takich a nie innych powodow masz prawo.Nigdzie nie jest napisane ,ze dziecko ma byc przy matce do 3 czy 4 roku zycia.