Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleolenka31

co dobrego dostajecie od partnerow,meza

Polecane posty

Gość Wszystko i więcej
1) poczucie bezpieczeństwa 2) akceptację 3) wsparcie 4) miłość 5) brak nudy 6) zaj**isty seksik 7) świetne poczucie humoru 8) pomoc w pielęgnacji i wychowaniu dziecka 9) wikt i dach nad głową - w sensie utrzymanie (tymczasowo!) 10) zdrowy dystans do kafeterii... 11) wpierdol raz w tygodniu

Gość nieszczesliwaaaaaaa29
mnie przy nim juz nic nie cieszy. usycham. a najgorsze ze on nie potrafi wogole ze mna rozmawiac. on nie widzi ze cos sie dzieje nie tak.seks 1-2 w miesiacu. Brak wsparcia, poczucia bezpieczenstwa. zrozumienia. chce sie rozstac.

Gość kurka bez pazurka
Ja widzę, że tu niektórzy mają problem ze sobą. Co jest w tym dziwnego, że niektórzy mają udane związki? Jasne, że nikt nie ma w życiu wszystkiego- ja nie opływam w dostatkach, nie mam wymarzonej pracy, nie się za ósmy cud świata. Mam za to męża całkiem do rzeczy. Bardzo mi przykro, że Wam się w życiu nie poukładało pod tym względem ale nie wymyślajcie od mitomanów tym, którzy dokonali trafnego wyboru:)

Kurka bo na kafe nie można napisać, że ma się cudownego męża czy cudowne dziecko, bo zaraz piszą, że ściemniasz ;P Nie wiesz o tym? Sama mam cudownego męża i mimo prawie 8 lat bycia razem dalej są codziennie skowronki i rozpieszczanie do potęgi ;) Dzisiaj na pobieraniu krwi jakieś babki się popatrzyły na nas jak na jakichś nastolatków kiedy mąż cmokną mnie w "kujkę" (tak to nazywamy, czyli miejsce po ukłuciu :P). Co poradzę, że nie możemy bez siebie żyć?:D

Gość kurka bez pazurka
No wiem- specyfika kafe. Tu najlepiej biadolić na wszystko- wtedy dopiero jesteś szczerą, prawdomówną osobą:)