Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garfildka12

DLA PAŃ STARAJĄCYCH SIĘ O WYMARZONĄ DZIDZIE !

Polecane posty

Gość Garfildka12

Witam wszystkie Kobitki z Forum :) Na wstępie chciałam podkreślić ze w różnych ważnych problemach czy wątpliwościach dostawalam porady i pocieszenie na kafeterii i dlatego Ja postanowiłam pocieszyć inne Panie które straciły nadzieje :) Jeśli starasz sie o dziecko i po długich próbach nie uzyskujesz pożądanego rezulatatu nie załamuj się ! :) Razem z mężem staraliśmy się ponad rok o dziecko, dodam ze jesteśmy młodzi 24 i 26 lat, mialam robione rózne badania, branie różnych hormonów i nic :( podejrzewano u mnie policystyczne jajniki, gdyż mialam nieregularne miesiączki, chociaz nie bylam otyła i nie mialam problemów z owłosieniem, ale wiekszość lekarzy wydawali takie opinie, ze napewno jest to POS. Inny lekarz podejrzewał tarczyce , inny z koleji powiedzial, ze nawet jak zajde w ciąze to jej nie doniose, tylko od razu poronie. Do slownie przez rok czasu przeszłam przez piękło, a noce były wypełnione łzami.... Teraz wiem,ze trafiałam nie na lekarzy tylko na konowałów. Znajoma poradziła mi klinikie na mokotowie http://www.invimed.pl/ www.invimed.pl i tam znalazłam POMOC. Już za pierwszym razem po obserwacji mojego cyklu przez Lekarza, zaszłam w ciąze, wystarczyło troszke chęci i cierpliwosci i poprostu zwyklej obserwacji mojego cyklu, sam lekarz stwierdzil, ze byl zdecydowanie dlugi i nietypowy, bo 40 dnia cyklu mialam owulacje, ale Ją miałam i udalo się, dostalam jakies zastrzyki i kazali sie kochać z męzem w okreslonym czasie :) i za 1 razem sie udalo :) Mi pomogła ta klinika, jestem teraaz z 26 tygodniu ciązy i czekamy na dziewczynkę :) MI POMOGŁA TA KLINKIA MAM NADZIEJE ZE INNYM KOBIETOM TEŻ POMOŻE :))

Gość Ewka83
Hej garfildka gratuluje ci z całego serducha :)

Gość Ewka83
Ja mam synka i nardzo chciałabym drugie ale jakoś nie idzie :( robiłam badania i niby ok ale efektów nie ma :(

Gość Danka2801
Mi pomógł żel conceive plus. Bardzo się cieszę, bo starałam się prawie rok i już powoli traciłam nadzieję.

Gość Nie ma to jak reklama
ale za to co za prymityw to pisze... nie POS tylko PCO lub PCOS. Nie "nie doniosę" tylko "nie donoszę" itp....

Gość albabetaomega
głupia reklama. Poza tym rok starań to żadne starania. I zastanawiające, że w pierwszym roku lekarze już szukali przyczyn niepłodności i wydali tyle diagnoz. Oj autorko nie jesteś w temacie...

Gość Garfildka12
przepraszam, ale nie życzę sobie obelg w moją stronę! Piszę to z dobrego serca ,aby pomóc innym kobietom, bo wiem , że bardzo ciężko z tym problemem żyć ! Bo sama przez to przeszłam i właśnie takie FORA DAWAŁY MI OTUCHY I NIE POZWALAŁY ZWĄTPIĆ! Problem bezpłodności dotyka wiele kobiet. A JEŚLI POJAWIŁY SIĘ JAKIEŚ BŁĘDY LITERACKIE, TO TYLKO DLATEGO ZE PISAŁAM W POŚPIECHU! A TAKIE NIE PRZYJEMNE UWAGI SĄ TU NIE NA MIEJSCU! TO ŚWIADCZY TYLKO O TWOJEJ KULTURZE ! ŻYCZĘ WIĘCEJ UŚMIECHU W ŻYCIU I POGODY