Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ally19

Plamienie

Polecane posty

Witam, Piszę ponieważ chciałabym zasięgnąć fachowej rady osób które mają większe doświadczenie związane z ciążą itp. Okres mi się spóźnia ale zamiast wypytywać na forum czy robić test ciążowy polazłam dziś do przychodni do ginekologa. Pani doktor zbadała, powiedziała że może być to ciąża ale to za wcześnie by stwierdzić i kazała za 2dni zrobić test beta hCG z krwi. Lecz mój problem pojawił się dziś wieczorem gdy zauważyłam że zamiast czyściutkiego śluzu leci śluz zabarwiony lekko krwią. Czy to coś poważnego? Proszę o poradę. Pozdrawiam

Gość Jeśli zaczniesz
krwawić może to oznaczać poronienie, chociaż takie małe plamienie może równie szybko zniknąć.

Gość Leż dużo i
nie dzwigaj ciężkich rzeczy.

Gość perfkfnfnfjfkjfdkkfd
Może okres Ci się zaczyna.Przecież nie masz pewności,że jesteś w ciąży.Ja na Twoim miejscu zrobiłabym zwykły test dla pewności. Wtedy możesz jechać do szpitala,powiedzieć że jesteś w ciąży i plamisz! A teraz?Sama nie wiesz na czym stoisz...przecież jakbyś w tym momencie dostała krwawienia,to nie wiesz czy to okres czy poronienie...i do szpitala raczej nie pojedziesz bez pewności!Bo co powiesz?Albo właśnie dostałam okresu,albo jestem w ciąży i krwawię???

Czy te plamienie może oznaczać coś jeszcze innego oprócz najgorszego scenariuszu?:-(

Gość perfkfnfnfjfkjfdkkfd
Lekarz zawsze mówi jak się spóźnia okres,że albo ciąża albo @ zaraz przyjdzie...endometrium tak samo wygląda:/Więc masz 50 % szans na ciążę a drugie 50 na @

Dziękuje za odpowiedzi! Plamienie ustało, czyli znów leci zwykły śluz ale z rana wykonam dla pewności test.

Gość tak to
plamienie może oznaczać początek okresu!Przecież Ty nie masz ŻADNEJ pewności,że jesteś w ciąży!Szkoda Ci było 10 zł na test?Teraz sama nie wiesz co Ci jest...albo okres alb poronienie.Gratuluję głupoty:/

Gość masz w domu
test?Jak tak to rób!