Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

little_drop_of_water

Kto chetny na diete od jutra? czyli 23.01

Polecane posty

to super:) a jak sie odchudzasz? ja zamierzam jesc ok 900-1000 kcal i zaczac cwiczyc:) nie stosuje zadnej specjalnej diety, jem co chce, no logiczne ze slodyczy i tlustych rzeczy nie

hej. ja mam dietkę która się nazywa turbo.wn całkiem fajna trzeba jeść 6 posiłków dziennie w równych odstępach. prawie wszystko można tylko trzeba właściwie łączyć produkty. wychodzi coś ok 1000 kalorii dziennie. ćwiczyć mi się na razie nie chce może zacznę razem z 2 turą dietki. ja tez nie szaleje z dietą, ja muszę się najeść bo inaczej się źle czuje. a na tej diecie w zasadzie jesz ile chcesz.

brzmi dosc ciekawie ja mam swoj sposob na schudniecie, jest skuteczny, chudne szybko tylko gorzej pozniej bo zaczynam znowu sie objadac i tyje musze cos z tym zrobic, a narazie zamierzam schudnac co ile zamierzasz sie wazyc? ja dopiero 18 lutego

Gość dorcia44
a jaki to sposob? ja nie mam zadnego ciagle cos jem , chce schudnac i nic nie wychodzi mi

sposob? nic szczegolnego, jem co lubie tylko nie przekraczam tysiaca kalorii, jem czesto ale malo, typu jogurt, wasa z serkiem, pomidor, mala porcja owsianki i jak moge to cwicze. W ten sposob potrafie schuednac 7-8 kg w miesiac

Gość dorcia44
to dziekuje a mialam zrobic kopenhaska, a ograniczasz cos jakies produkty ?

jasne, ze tak jem pieczywo chrupkie a nie normalne, a jak juz sie skusze to ciemne unikam masla fast foody, slodycze out i inne smazone wlasciwie to nie mpge tylko zrezygnoac ze slodzenia kawy i herbaty, no ale to chyba nic strasznego bo i tak chudne a kopenhaska Ci odradzam, ja te diete stosowalam i czulam sie zle, kawa na czczo czarna itd bleee poza tym po tym efekt jo jo murowany