Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakwaszona

kłucie, pieczenie cewki - dobre wyniki badań..

Polecane posty

Gość zakwaszona

kłucie, pieczenie cewki - dobre wyniki badań.. nie wiem już gdzie szukać przyczyny. pojawiło się od przeprowadzki. dostałam zapalenie pęcherza e.coli w moczu = dostałam antybiotyk pod koniec ktorego pojawilo sie pieczenie cewki i kłucia odczekany tydzień - oddanie moczy do badania od razu drugi antybiotyk a po tygodniu wyniki posiewu czysty, jałowy mocz. czyli drugi antybiotyk był nie potrzebny. wiele wizyt u ginekologów - zawsze leki na grzybice mimo, że nigdy jej nie stwierdzono.. lekkie poprawy faktycznie po tych lekach ale lekkie.trwa to już pół roku. posiewy moczu czyste, wymazy z pochwy czyste bez grzybów i bakterii. dziś odebrałam ostatni wymaz bakteriologiczny i mykologiczny z pochwy- bez bakterii bez grzybów.. Ktoś coś doradzi ? gdzie szukać przyczyny.

Gość zakwaszona
ratujcie ludzie bo powoli mam ochote sobie ukrucic cierpienia....

Gość wilwilwil
Ja bym obstawił kamienie nerkowe lub piasek. Jestem facetem to może inaczej jednak mnie piecze co prawda delikatnie ale jednak piecze gdy kamień ulokuje się lub podrażnia ujście czy cały moczowód. To jedyne co mogło mi się skojarzyć - leczenie to nospa rozkurczowa + 2 butelki wody 1,5l i nie ma zmiłuj.