Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzin dzin

piersi

Polecane posty

Gość dzin dzin

witam, ostatnio miałam @ od 6 do 12 grudnia... dzisiaj jest 22 grudzień, a mnie już bolą piersi i to tak jakbym miała dostać @ ... a jestem dopiero 10 dni po niej... no i obawiam się że coś mi się poprzestawiało... ciążę wykluczam no bo tak szybko nie miałabym objawów... a szkoda ;) ale mam nadzieję, że po 10 dniach nie czeka mnie znowu @... :/

Gość dzin dzin
a tak na marginesie dziewczyny które były w ciąży od kiedy was zaczęły boleć piersi?

napisalas tak jakbys miala 12 lat I wstydzila sie napisac slowo OKRES ile masz lat ? moze piersi Ci rosna ? nie mam pojecia

Gość hahaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa
Ty Sylwia jakbyś nie zauważyła to na kafeterii dużo dziewczyn zamiasta OKRES bądź MIESIĄCZKA używa skrótu @. I to nie dzieci tylko DOROSŁE KOBIETY. A poza tym ona napisała też coś o ciąży także nie pisz że ona ma 12 lat czy ile :D :D :D a co do autorki, to nie wiem, poczekaj a zobaczysz ;)

Gość Po pierwsze i najważniejsze
Nie 10 dni po a 16 dni po bo liczysz od pierwszego dnia @.Pewnie jesteś w trakcie owulacji i stąd ten ból. I jeszcze jedno mamy STYCZEŃ!! Sylwia0-co ty pierwszy raz na kafe?Nie wiesz co to oznacza?To ci powiem okres to małpa @ stąd ten skrót.Tutaj wszyscy tak piszą

Fajny skrót i też nie wiedziałam, o tym skrócie chodź długo tutaj jestem, ale teraz już wiem, ale u mnie też różnie bywa więc może jakoś chorowałaś albo dieta i dlatego tak się stało.

no i na kafeteri nie siedze codziennie :) czasami poczytam sobie co tu piszecie :) ja tam uzywam i bede uzywala slowa okres :) nie wiem po co zamieniac to na @ ale kazdy pisze jak lubi