Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierooooobtego

nie potrafie zyc bez niego..

Polecane posty

Gość nierooooobtego

nie umiem zyc, nie mam sily wstac z lozka, ciagle siedze w miejscu i rozmyslam i tesknie za nim..nie mam ochoty na nic..mimo ze minelo juz dosyc sporo czasu od rozstania..co zrobic ?

Gość wooooollllliiii
Zacznij robić coś dla siebie. On NIE BYŁ BOGIEM!!! Idź do fryzjera, zacznij chodzić na siłownię itp., udowodnij sobie, że Cię stać na to, wyjdź do ludzi:) Doskonale wiem co czujesz, przerabiałam to, ciężka sprawa, ale co Cię nie zabije to wzmocni:) Wiem, że da się pozbierać i być szczęśliwą osoba:) Nie daj się, jak sobie poszedł to pipek nie był Ciebie wart. Skoro to, co było między Wami się skończyło tzn, że to nie była prawdziwa miłość, a wniosek z tego taki, że prawdziwa miłość dopiero przed Tobą!!!!! :) :) :)

Gość golop
Kiedyś po rozstaniu mój znajomy podał mi receptę jak szybko odkochać się i przestać myśleć o byłym - mianowicie powiedział żebym wypisała sobie jego wszystkie wady i wyobraziła sobie go po 50atce kiedy te wady będa potęgować i przyznam że rzeczywiście podziałało - może nie 100% ale jednak :) polecam i trzymaj się

Gość Jasny pełny
Jak dawno temu się rozstaliście i z jakiego powodu?

Gość A to peszek...
będę płakał!>!