Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kama251081

zdradzona

Polecane posty

Gość napisz co
sie stalo...

ech zostawil mnie dla innej , wlasciwie dla dwoch ... potem wrocil , a ja glupia zgodzilam sie . kocham go ale teraz dla mnie jestesmy we troje zawsze , porownania w myslach i takie tam . Nie potrafie sie z tego wyrwc :(

Gość napisz co
przykro mi... jak dlugo jestescie po slubie, macie dzieci?

Gość napisz co
jak to dla dwoch?

Gość przysypiam
wiem że Ci przykro-chcesz powiedzieć coś więcej?

najpierw byla jedna dla ktorej odszedl, potem druga a nastepnie wrocil , mamy syna a po slubie to juz 10 lat jestesmy , Maz wrocil rok temu , myslalam ze to minie , ze czas i takie tam , ale jest coraz gorzej , nawet probowalam z nim o tym rozmawic , ale nie da sie , konczy sie awantura i tym ze to ja jestem ta zla i szukam nie wiadomo czego...

Gość przysypiam
popatrz na to z innej strony-przecież wrócił do Ciebie-to Ty jesteś dla niego ważna,może nawet najważniejsza.To my kobiety,jeżeli kochamy to nigdy nie zdradzimy,z mężczyznami jest akurat odwrotnie,może toto kochać i zdradzić bo u nich decyduje chwila,podniecenie,ciekawość no i najważniejsza sprawa-to sprawdzian męskości.

Gość 12 moich łez
mam tak samo tylko z ta róznica ze maz wrócił miesiac temu wiec to wszytsko jeszcze swieze

Gość wredniucha10
"konczy sie awantura i tym ze to ja jestem ta zla i szukam nie wiadomo czego..." niezły skurwiel - jeszcze winę na ciebie zwala?

rozumiem , tylko co ze mna??? Ja nawet nie potrafie tego wytlumaczyc co czuje , co przezywam , tak jak napisalam kocham go , ale tego nie da sie zniesc , teraz sama sobie tlumacze to na rozne sposoby i nie ukrywam ze za glowny powod stawiam sobie dziecko , ale co potem jak dziecko dorosnie ... A tak naprawde to to wszystko sie nasila jest coraz gorzej , ja nawet bylam u psychologa , ale oni tylko pieniadze biora i przekonuja ze to normalne i trzeba z tym zyc .. brakuje mi sil , zaczynam wariowac ...

co do tego ze powinnam wiedziec ze mnie kocha i cieszyc sie ze wrocil... moze i tak , a moze to wyszlo tak ze tamte go rzucily a on wolal wrocic dla wygody a nie z milosci ?!

Gość wredniucha10
oczywiście, że to tamte dały mu kopa w tyłek - a teraz ty masz prze...je...bane i jeszcze ci powie fiut, że się czepiasz!

Gość wredniucha10
a tak w ogóle to jestem zwolenniczką odpłacania pięknym za nadobne - utnij sobie jakiś romansik i będzie remis - lepiej się poczujesz

Gość przysypiam
W takiej sytuacji-jeźeli to dla Ciebie takie trudne......Powiem co ja bym zrobiła-.Ja zaproponowałabym lub nawet zażądała od męża ,żeby się wyprowadził-i może po jakimś czasie twój stosunek do niego się zmieni-nastąpi może" nowe rozdanie"ale niech się o Ciebie stara ponownie-innego wyjścia nie widzę.

wiem ze to brzmi jakbym uzalala sie nad soba , ale tak naprawde to nie daje na co dzien po sobie tego poznac , staralam sie jak moglam "czekjac az minie" , ale niestety tak sie nie da i nie bardzo wiem co robic , boje sie ze zrobie jakies glupstwo .

moj maz nie odjdzie teraz , powiedzial ze predzej mnie zabije niz pozwoli zebym z nim nie byla , chcialam "pobyc sama" bez niego , ale to nie takie proste ...

Gość wredniucha10
"boje sie ze zrobie jakies glupstwo" największe głupstwo już zrobiłaś - przyjęłaś to gówno z powrotem pod dach!

generalnie to chyba sytuacja bez wyjscia , myslalam ze moze ktos cos podobnego przezyl i poradzi cos , ale chyba jestem zdana na "meczarnie" do konca zycia , tylko dlaczego ktos marnuje komus zycie ?? jakim prawem ??

Gość wredniucha10
no to mu się postaw!!!

Gość wredniucha10
a co? potrafi przylać?

Gość przysypiam
Zaniepokoiło mnie to co napisałaś-"powiedział że prędzej Cię zabije"czy uderzył Ciebie już kiedyś?

Gość przysypiam
Nie pozwalaj żeby Cię bił.Zgłoś na policję,powiedz rodzinie,znajomym-walcz o siebie.Pamiętaj -to nie Ty masz się wstydzić.Nawet jeżeli to nie jest jakieś wielkie bicie-reaguj natychmiast-inaczej będzie coraz gorzej.Posłuchaj mnie.