Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liottta02

Zbieram na samochód - pomożecie chociaż złotówką

Polecane posty

Od dawna marzę o samochodzie, ale niestety nie mam wystarczająco dużo pieniędzy. Marzy mi się Subaru Impreza, ale myśląc realnie mogłoby być coś za 8-10 tys. :) Odliczajac to co mam i co moge zarobic w obecnej pracy w okolo 3 miesiace to zostaje do uzbierania jakies 4000(razem z OC). Pomoze nawet 1zł :). Może sami jestescie fanami motoryzacji i mnie zrozumiecie, ja po prostu kocham jezdzic. Jak chcecie pomoc, piszcie na gg.

Gość kobito a ty mi wpłacisz
kase ? na leczenie ? samochód mozna se kupic jedz zagranice i se zarób ja jestem chory a pracuje zagranica po 12 h i nie stękam ze nie mam na leki a ty o auto prossisz > wstydz sie !

Gość a ja zbieram zeby
zapłacic za prad 500 zł i nie mam. Mi tez ktos dorzuci?

Gość adamcio
ja na flaszke potrzebuje da ktos?

Jak chcesz wiedziec to bylam za granica. Jak nie znasz mojej calej sytuacji to moglbys mnie nie oceniac.

autorko to kup sobie na poczatek auto za 4-5 tys i juz ci nie bedzie brakowalo kasy. ma sie podobaja auta za 55 tys zl to co mam wyjsc na ulice i zebrac po chce miec fajne auto??? no sorry ale jak mnie nie stac to kupuje to na co mnie stac a nie zebrze. wstydz sie bo niektorym na chleb brakuje!

Gość gość
Spróbuj uzbierać więcej. Nie musisz od razu mieć samochodu. Ja odkładałam długo na auto, poruszałam się pieszo i jezdziłam autobusami. Przykro mi nie pomogę Ci.Jak mam o złotówkę za dużo oddaje ją charytatywnie. Uważam,że auto może jeszcze poczekać.