Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihhihi

ile zarabia operator wózka widłowego??

Polecane posty

Gość hihihihhihi

jak wyżej...

Gość trolololo..
znajomy wyciąga maksymalnie 2 tys na rękę, ale raczej ma 1700-1800. Pracuje w prywatnym przedsiebiorstwie, w ktorym zatrudnionych jest ok 3 tys pracowników

Gość mój brat ma
około 2.500 ale razem z dopłatą bo robi w chłodni tam rozwozi towar z transportu do lodówek do chłodni do tego ma ciepły posiłek codzień ale dużo sie narobi i zimno jak hooj niby maja stroje dostosowane ale i tak zimno po 12 h robi :/

Gość hihihihhihi
ale strasznie trudno znaleźć pracę jako operator wózka widłowego.... z tego co widzę , w necie mało ofert

bo to trzeba chodzic po magazynach i pytac a nie szukac w necie !

Gość ją cie sune co za gej!
Nie ma czegos takiego teraz że tylko op wózka widlowego. W pracy jesteś do wszystkiego od wózka po odsniezanie,naprawę dachu wywalanie śmieci i segregacje dokumentów. Od 1400-2500

Gość mała firma
zarabiam 17,30 brutto daje to cos ok 12,50 na ręke pracuje na wózku od 1.5 roku firma zajmuje się recyklingiem praca na polu

Gość gość
W Łodzi w dużej firmie w latach 2011-2013 pracując na zwykłym etacie czyli około 160-170h/miesiąc miałem miedzy 1400-1600 na rękę. Nadgodzin było można też sporo robić a za nadgodziny +100% za soboty tak samo. Najczęściej miałem 1600-1900 na rękę. Rzadko ponad 2tysie. może ze 2 razy w ciągu tych 2 lat

Gość gość
pracuje w wojsku jako dowódca drużyny w stopniu kaprala. Mam 3300 na rękę i właściwie nic nie robię:P

Gość gość
Ale bredzicie ,ze ciezko znalezc prace w tym zawodzie! W Niemczech wyciagniesz 1300€ na reke. I jest masa ogloszen na operatorow wozka.

Gość gość
10 milionow dolarow na sekunde!

Gość gość
Witam, poszukuje chętnych osób do podjęcia pracy w Niemczech (okolice Hamburga) od kwietnia do maja/czerwca jako operatorzy wózków widłowych. Praca polegająca na pomocy w organizacji nowo powstałego magazynu. Stawka 11,50 €/h + dodatek 25% za pracę nocną i nadgodziny. Praca ok 10h dziennie. Wymagany DOBRY język niemiecki. Mile widziany wiek do 45 roku życia. Osoby chętne proszę o wysyłanie CV na joanna.bielak@human-hunter.pl, w razie pytań proszę o kontakt 790411477

Gość gość
Polecam bardzo dobrą firmę zajmującą się sprzedażą i serwisem wózków widłowych - Toolmex Truck. Mam od nich i mają świetną ofertę.

Gość gość
W podobnym temacie, a mianowicie wózków widłowych. Dla osób, które mają potrzebę kupna danego sprzętu polecam http://toolmex-truck.pl/ gdzie można zakupić wysokiej klasy produkt.

Gość gość
Miałem okazje również zakupić wózki widłowe w http://toolmex-truck.pl/ konkurencyjne ceny i przede wszystkim jakość na wysokim poziomie.

Gość gość
Jeżeli chcecie zdobyć uprawnienia na operatora wózka widłowego to mogę wam polecić firmę www.crevi-consulting.pl Przeprowadzają profesjonalne kursy, po których zdobywa się uprawnienia na wózki widłowe. Oferują też kursy na inne maszyny magazynowe.

Gość gość
Szalu nie ma na fryzjera i waciki dla kobiety moze starczy Zmien.zawod na bardziej ambitny

Gość Jniejkindustries1
Pamiętajcie że kurs to nie wszystko najlepiej jak na magazynie jest dobry sprzęt na przykład http://tor-industries.pl/

Gość gość
Kurs to gowno pajacu

Gość Operator wózka widłowego
W Norwegii około 10000zl netto W Niemczech około 5000zl netto W Polsce około 2500zl netto

Gość Prezes
Dnia 10.08.2018 o 14:34, Gość gość napisał:

Kurs to gowno pajacu

Twoja stara pajacowała u mnie pod biurkiem. Dostała głębiej w paple i był spokój

Gość mirek

zalezy od firmy i od tego jak sie ugadasz. my w mando mamy spoko warunki ale o zarobkach nie gadamy bo nie wiem czy każdy ma taka sama stawke. ale na zycie, na rodzine wystarcza a i odlozyc cos mozna bez problemu 

Gość Xanax

Wszystko zależy gdzie pracujesz na tym wózku. Ja w Holandii w Poluxie pracowałem na wózku widłowym i nie było źle. Zarobki były konkretne, ludzie przyjaźni, wszystko w porządku.