Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f ff fffffffffffffaaaaaaaaaa

Co jak co ale w tej kwiatowej sukience, Kamila wygląda bajecznie i zmysłowo!

Polecane posty

Gość pitu pitu aż do świtu
nogi masz zajebiste. :)

Gość Niesamowicie się wyrobiła
ta dziewczyna, choć nie sama. Widać, że ktoś jej pomaga, załapała sponsorów i z obiektu kpin zmienia się w coś całkiem, całkiem.

Obrabia zdjęcia (lub ktoś jej obrabia), ma niezłą fryzurę, ciuchy niezłe, spoko dobrane, nie ośmieszające. Trudno uwierzyć, że to ta sama osoba, co prowadziła tamten tragiczny, ośmieszający ją blog.

Gość xvxc
Widzę że ktoś tu ostatnio uparcie reklamuje ten blog. Co do ostatniej sesji to jakość zdjęć nie zachwyca -bywały o wiele lepsze sesje. Dziwnie obrobione zdjęcia -daje kiepski efekt całość niestety.

Nie wiem czy Ty pamiętasz ten pierwszy, najstarszy jej blog. To był NIEWYOBRAŻALNY KOSZMAR :) Ja pamiętam, więc nie doczepiam się do niczego, co jest teraz, bo to niebo a ziemia. Aż już nie ma po co na ten blog wchodzić, bo blogów modowych jest cała masa, a na tamten sie wchodzilo, żeby ryczeć ze śmiechu.

Gość xvxc
ja znam jej starszy blog. Zgadzam sie że wygląda lepiej niż wtedy. Ale moje uwagi były co do samych zdjęć -wykonania i obróbki a to jakby nie było nie ma nic wspólnego z samą Kamilą i z ubraniami jakie prezentuje.

Gość ona jest brzydka i
żadna sukienka i makijaż tego nie zmieni Choćby się jej sponsorzy sesrali, wstretna jest i już

Gość ona jest brzydka i
To paskudna nic i nikt nie jest w stanie tego zmienić chyba, ze przeszczep głowy :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość ona jest brzydka i
żadna sukienka i makijaż tego nie zmieni Choćby się jej sponsorzy sesrali, wstretna jest i już

Gość Vierra
Ja już nawet nie zaglądam na ten jej komiczny blog. Te tematy, które sama zakłada, by ściągnąć tam ludzi są żenujące. Nie wspominając już o pozytywnych komentarzach, które sama tu sobie dopisuje, tępa klępa - myśli, że ktoś się da na to nabrać? Damski pajac.

Gość 987654321123456789
wieś tańczy i śpiewa... paskudztwo

Gość 987654321123456789
ciekawe ze ma tam same pochlebne komentarze, ta panna wogole do siebie nie dopuszcza krytyki, zalosna

Gość zabbadooo
nogi tragedia w ogóle kształtu ludzkich nóg nie mają

Gość tempaaa dizda z ciebie
daj jej spokój, fajna pracowita dziewczyna z pasją

Gość Vierra
Dziewczę nawet marnie podszywa się pod swoich nieistniejących adoratorów :D Ale zabawne to było tylko na początku, teraz jest nudne i żałosne. Jak ona sama.

Gość jkkjkjkjk
Pasje lub hobby ma sie dla siebie a nie dla poklasku- szczegolnie na kaffe

Gość wewererererr
myslalam, ze ona cos fajnego sprzedaje na tym allegro, a tam jakies dwie brzydkie bluzki

Gość jako facet uważam, że jest
mało atrakcyjna, nogi ok, ale na ulicy bym nie zuważył. Buzia mocno nie ciekawa.

Gość noooo ile można sie tak reklam
reklamować, pewnie za mało wejść a trzeba szukac reklamodawców laska straszna, ciuchy też, w stylu znalazłam w tanim armanim i jakoś wyszło

Gość jako facet uważam, że jest
nieciekawa (sorry za błąd) :-P

Gość kamila jest ładna
podoba mi sie

jak jeszcze dawala te posty w marnych ciuchach z sh badz kupionych za kilka zl na allegro to bronilam jej bo chociaz wygladala paskudnie to widac bylo ze ma pasje i ten blog jest dla niej jakby terapia w depresji ktora miala. byla zwykla dziewczyna z sasiedztwa w malym miasteczku gdzie wiekszosc ubiera sie w sh. i dlatego bylam za nia, bo nie pokazywala ciuchow za kilkaset zl czy butow za poltorej tysiaca bo to EMU AUSTRALIA. a teraz jak wszystko dostaje za darmo i reklamuje byle co, byle by tylko jej dali za to kase to jej nienawidze. daje pod postami ceny rzeczy tak jakby je kupila, a kazdy kto oglada od dawna jej bloga wie ze u niej w domu sie nie przelewa, a ona sama nie pracuje. zrobila z siebie (a raczej tak jej sie wydaje) ze jest miss. jak ktos ja krytykuje to ona na to odpisuje ze jej sie tak podoba, a w nastepnym poscie juz idzie zgodnie z tym co jej inni odradzali. no i oczywiscie bardzo krytykujacych ja komentarzy nie akceptuje. falszywa i tyle. filmikow juz nie nagrywa bo wie ze trudno go obrobic w fotoszopie...

Gość ania stalowa lila
Przestancie ja lansowac dla mnie jest okropna gorsza niz master111 :O.ona podobnoma chlooaka