Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaprzyszlamama

Palenie w ciąży!!!

Polecane posty

Gość palaczka od lat...
Dzięki dziewczyny. Nie wiem jak autorka,ale ja zacznę w takim razie od e-papierosa...

Gość palaczka od lat...
a tak p.s. to palę w obecnej chwili R1 i to właśnie " na poł"

jak chcesz zaakceptować takie cienkie towarzystwo, to mogę rzucać razem z Tobą - tylko ja słodycze do 4 -5 miesiąca ciąży niedobrze się robiło od samej myśli o czymś słodkim, a teraz chęć na słodycze wróciła z nawiązką muszę się ogarnąć, bo do porodu będę ważącą z 90 kg potworzycą dzisiaj już opitoliłam snickersa, ale powiedzmy, że od dzisiaj od 15:30 nie jem nic słodkiego

Gość wiśnióweczka
ja miałam o tyle "dobrze", że mnie w ciąży od papierosów odrzuciło. Jak przed paliłam sporo, tak w ciąży sam zapach doprowadzał mnie do mdłości. Tak więc w ciąży nie paliłam, ale już po porodzie chęć była ogromna... Autorko - myślę, że nie zrobiłaś wielkiej krzywdy dziecku, ale rzuć papierosy jak najszybciej. Jednak w ciąży matka musi dostarczać dziecku to, co najlepsze ... Dla mnie widok ciężarnej z brzuchem - tragiczny ;-( A e-papierosy bardzo polecam, nie wiem, czy ciężarnym, ale wogóle tak. Ja jestem palaczem, chociaż od kilku miesięcy palę tylko e. Nie zarzekam się, że nie zapalę normalnego papierosa, bo lubię palić. Po prostu wybrałam e, bo tak jest zdrowiej, bezpieczniej i "estetyczniej". W plenerze przy piwku chętnie zapalę mentholowego slima ;-)