Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gargamelka

Zapraszam mamy z Katowic i okolic

Polecane posty

Gość tak sobie siedze i mysle11
ja z wilkowyj, ale jestem mobilna, samochod i prawko jest ;D

Gość ja jestem chętna :)
Ja mogę i 4, i 11 lutego :) Byle nie za wcześnie, bo jesteśmy śpiochami ;)

Gość gość
o-gryzek To Ty Aniu ? :D Dobrze kojarzę ? :D No ja 8 lutego mam urodzinki syna a 20 lutego idziemy do szpitala do Katowic na parę dni, więc co i jak nie wiem jeszcze.

tak Mania to ja :D ja 11 lutego chetnie :) gargamelka ja po sąsiedzku koło Kłosa tak przy okazji nie ma któraś może zeszytów JCieszyńskiej?

>>o-gryzek: A co to za zeszyty? Ja nie wiem i nie mam. Koło Kłosa tego dużego 24h? Jeśli tak to ja też naprawdę niedaleko ;)

tak tego 24h :> do InCorpore chodzimy na zajęcia zeszyty pomagają w nauce mowy i czytania i właśnie dziś dostałam zadanie je kupić ale 180zl to .... wolałabym skserować, albo wydrukować, czy pożyczyć, odkupić używki

Gość gość
o-gryzek tak też myślałam :-) Powodzenia 4 lutego w szpitalu :) My byliśmy w poniedziałek, ale skończyło się na konsultacji i przyjmą Nas dopiero 20 lutego ;/

ja nie wiem czy tego 3go nas wezmą bo młody wciąż jest chory a na badanie musi być zdrów a u Was te konsultacje coś wniosły czy nic? myśmy zaczęli rehabilitacje i już są schody, z jednych zajęć na których mi bardzo zależało babka nas wyprosiła i odmówiła :( młody wcale nie chciał się poddać ćwiczeniom

Acha. Dziękuję za odpowiedź. No to ustalam odgórnie 11 lutego za dzień spokania. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Godzinę doustalimy. :)

gargamelka a Twój 4latek chodzi do przedszkola? moi póki co chorują więc w domu :(

Gość gość
o-gryzek Konsultacje jak narazie wykluczyły najgorsze, ale więcej dowiemy się jak pojedziemy 20 lutego porobią mu badania i mam nadzieję, że okaże się, że to faktycznie tylko afektywny bezdech, który minie z wiekiem.Dziewczyny z okolic Gliwic jakby któraś miała ochotę na spotkanko to zapraszam :-)

>>o-gryzek: Tak. Chodzi. Też był chory prawie miesiąc, ale aktualnie mam tylko córcię w domu. >>Mania2311: Ja mam nadzieję, że nie czujesz się jakoś odsunięta. Oczywiście 11-ego zapraszam do siebie. A jak się uda Tobie skrzyknąć jakieś dziewczyny z bliższej Tobie okolicy to też super.

Gość gość
gargamelka Jest dobrze :) Teraz i tak jestem zabiegana. Przede mną wydatkowy miesiąc hehe :-) Myślę, że jak się ociepli to wpadnę do Katowic na dłużej, bo narazie to bywam tam albo w szpitalu albo czasem w sobotnie noce :)

No i tak 11 mi odpadł bo mamy szczepienie, a i synio mi się podchorował :/