Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singiel Idealista

Kobieta wybiera swój typ mężczyzny w wieku 22-23lat.

Polecane posty

Gość Singiel Idealista

Wszystkie znajomości, koleżeństwa, miłości sprzed 22 roku życia są traktowane przez większość kobiet "niepoważnie". Z kolei każda znajomość zawarta po 24roku życia z pewnością nie jest "z miłości" tylko "z rozsądku" Jeśli chcesz mieć kochającą żonę, która pójdzie za Tobą w ogień, będzie cię kochać i szanować to zawsze uderzaj do dziewczyn w wieku pomiędzy 22-24 !!! Dziewczyny są wtedy jak koło fortuny, może jej wybór właśnie wypadnie na ciebie? Naprawdę warto! Facet dopóki nie skończy lat 40-stu to ma szanse. Zresztą decyduje wygląd! Kobiety nie spojrzą ci w dowód. Dlatego odradzam poznawanie dziewczyn przez internet, gdzie prawie wszędzie podany jest wiek i często działa on negatywnie dla mężczyzny. Jak natomiast poznać że kobieta jest w odpowiednim wieku do podrywu? Pogadaj z nią o studiach, jeśli jest studentką II, III lub IV roku to działaj :)

Gość kamil jgora
fakt ja się zaręczyłem jak moja żona miała 23 lata . U niektórych kobiet to jest ten moment jak zaczynają myśleć u rodzinie, choć oczywiście to nie jest reguła

Gość Singiel Idealista
Tę mądre statystyki znajdziecie u polecanego przez was dziewczyny trenera uwodzenia - Pawła Grzywocza .. aż dziwne, że nie doczytałyście jego rewelacji o kobietach. BTW Większego debila jak krwawy edward nie widziałem na tym forum, ten gość to kompletna porażka, normalnie bezmózgowy troll ...

Gość jestem bardzo ladna kobieta
wcześnie pieprzy się nietypowo