Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fewnfknewfkjewf

Mój facet sie ostatnio zmienil...

Polecane posty

Gość fewnfknewfkjewf

wcześniej był inny ,a od nowego roku cos z nim jest nie tak. Tzn stał sie nie przyjemny , często o drobne sprawy np ,że chciałam ( za swoje pieniądze bo nie mieszkamy razem i mamy oddzielne) kupićszampon w sklepie gdzie jest drogo to już foch na mnie i słowa ,, odejdz ode mnie" i wiele podobnych sytuacji.... Raz potrafi być miły , a innym razem właśnie taki ,albo mnie przedrzeźnia .... Już kiedyś taki był ,ale jak chciałam z nim zerwać to potem na wiele miesiecy sie zmienił na lepsze... Ostatnio on spał ,a ja jakoś nie mogłam wiec siedziałam przed komputerem do 3 . to sie na mnie strasznie wydarł ,że go obudziłam kładac sie , potem on strsznie chrapał wiec go budziłam i powiedział ,że ,, sprobuj mnie obudzić jeszcze raz to zaobaczysz" Nie wiem co sie z nim stało ,ale zastanawiam sie nad rozstaniem....Albo bywa złośliwy np przy swojej mamie mi mówi takien teskty jak pomagałam mu segregować ksiazki ,, o patrz tu poradnik savuar vivru " ( nie znam pisowni ,ale mniejsza z tym) coś dla ciebie" - ja mu wtedy odpowiedziałam ,że jemu własnie by sie przydał . albo znalazł kawały o żydach i wypalił też przy swojej mamie ,ze to moje ulubione przecież ( bo kiedys mu pare opowiedziałam ,ale musiał tak wypalać przy sowjej matce co nie ma poczucia humoru?) Ocencie ta sytuacje z nim...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować