Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggga

nie mam nikogo

Polecane posty

Gość Maggga

mam 18lat trzy lata temu stracilam rodzicow,mieszkam w rodzinie zastepczej u babci z ktora sie nie dogaduje :( od zawsze mialam problemy w kontaktach z rowiesnikami. czuje sie zle od pewnego czasu mam mysli samobojcze...mysle zeby znknac z tad... tak chyba bedzie lepiej ale jestem tchorzem i boje sie trafic do piekla. probuje sobie wmawiac ze piekla nie ma ale jest mi ciezko.stoje na skraju zyc albo umrzec i to mnie dobija ;(

Gość nrfjkjkf
nie zalamuj sie !!!!!!!! a skad jestes

Gość wiedzma100
cale zycie przed toba jeszcze:) nie zalamuj sie tylko wez je w swoje rece... rob cos co cie interesuje, poznawaj nowych ludzi, otworz sie:)

I może skorzystaj z pomocy innych, nawet lekarza jeśli będzie taka potrzeba. I pamiętaj, że Twojego życia nie wypełni nikt inny. Jesteś potrzebna

Gość Maggga
probowalam rozmawiac z taka jedna sympatyczna nauczycielka ale zawsze jak z kims rozmawiam boje sie ze sie osmieszam, pytala czy mam mysli samobojcze powiedzialam ze nie bo wstydzilam sie tego. zaproponowala mi wizyte u psychologa bo jestem troche przygaszona ostatnio ale to dla mnie bardzo trudne,jej zaufalam a ona chce mnie do psychologa wyslac wiec czyba ona niechce ze mna rozmawiac.

Gość nrfjkjkf
bo ona mysli ze psycholog bardziej ci pomoze niz ona, a skad jestes ??????????????

Gość Maggga
teraz mieszkam w okolicach Glogowa ale pochodze z Wroclawia mam tam dziadka do ktorego jezdze raz w miesiacu mieszkalam tam zanim zmarli moi rodzice czyli 15lat

Gość nrfjkjkf
idz do psychologa pogadasz wygadasz sie, jak nie bedzie ci odpowiadac zawsze mozesz go zmienic

Gość Maggga
moze faktycznie warto sprobowac z ta wizyta u psychologa,przejde sie do szkolnej pani psycholog moze znajdziemy jakis sposob na ten moj kiepski nastroj...

Gość czapkarz
samobojcy na pewno nie ida do nieba to najgorsza forma slabosci wiec walcz o siebie, dasz rade ! 18 lat to mozesz ruszac w swiat