Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjmbs\n,kdb \S

Jak być silną kobietą????

Polecane posty

Gość kjmbs\n,kdb \S

ktos mi poradzi skad czerpie sile wewnetrzna, ja chyba nie zrozumiemnigdy naszego swiata, nie rozumiem kolezanek ktore czekaja tylko na potkniecie twoje, zle ci zycza....czemu tak sie dzieje ze ktos jest niezyczliwy przez lata podczas gdy ja jestem zawsze w porzadku...czemu ludzie sa tacy podli, jak byc obojetnym czlowiekiem wobec takich ludzi, bo zawsze niestety sie zastanawiam i sie przejmuje...

Gość takmizletakmiszaro
nie ejstes sama

Gość akurat z ta choroba to
jesli nie jestes, to sie znikąd nie staniesz - chyba, ze po trudnych przejsciach. albo jestes miekka albo masz za dobrze, prosta sprawa

Gość ja wychodze z załozenia
ze trzeba unikać złych i nieszczerych ludzi, ja tak robie, juz z jedna koleżanką zerwałam znajomosć, otaczac sie takimi ludzmi od ktorych mozna sie czegos madrego nauczyc a nie takimi co ciebie sciagaja w dół, wtedy nie bedziesz sie martwic

Gość to jakie sa te osoby
ktore sa zlosliwe cale zycie, czekaja na czyjes potkniecie i sa nieuczciwe, to one sa silne???

Gość tyhyyty
Ja też tak mam. Ludzie źle mi życzą i wiem że gdyby mi coś nie wyszło to by się cieszyli z mojego nieszczęścia. Nie jestem mocna. Jestem bardzo słaba psychicznie i na to chyba sie nie da wiele poradzić. Urodziłam sie po prostu ze słabą psychiką.

Gość a moim zdaniem ten jest slaby
kto wlasnie postepuje nie w porzadku wobec innych, bo nie umie byc fair, gdyby nie byl zlym czlowiekiem to by sie zalamal, bo tacy wlasnie sie dowartosciowuja w chamski sposob, bycie zlosliwym czy nieszczerym wobec kogos, bo kto mi powie ze to normalne cieszyc sie z czyjegos potkniecia? tak robia ludzie niedojrzali emocjonalnie i wlasnie bardzo nieszczesliwi, ja mam taka kolezanke 37-letnia nie uwierzycie ale ona jak komus cos zlego sie stanie to ona skacze do gory i klaszcze w dlonie:) tak doslownie robi wiem ze to brzmi dziwnie ale ona zatrzymala sie na etapie przedszkola...wiec coz na to poradzic...czlowiek dojrzaly i ten ktory ma wglowie rozum a nie co innego nigdy nie bedzie sie cieszyl z cudzego potkniecia ale z sukcesow...niektorzy odreagowuja wlasna niemoc, slaba psychike, niepowodzenia chamstwem nieuczciwoscia wobec innych, to jest wlasnie SŁABOŚĆ...bo oni nigdy nie są sobą