Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kjmbs\n,kdb \S

Jak by膰 siln膮 kobiet膮????

Polecane posty

Go艣膰 kjmbs\n,kdb \S

ktos mi poradzi skad czerpie sile wewnetrzna, ja chyba nie zrozumiemnigdy naszego swiata, nie rozumiem kolezanek ktore czekaja tylko na potkniecie twoje, zle ci zycza....czemu tak sie dzieje ze ktos jest niezyczliwy przez lata podczas gdy ja jestem zawsze w porzadku...czemu ludzie sa tacy podli, jak byc obojetnym czlowiekiem wobec takich ludzi, bo zawsze niestety sie zastanawiam i sie przejmuje...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 takmizletakmiszaro
nie ejstes sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akurat z ta choroba to
jesli nie jestes, to sie znik膮d nie staniesz - chyba, ze po trudnych przejsciach. albo jestes miekka albo masz za dobrze, prosta sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wychodze z za艂ozenia
ze trzeba unika膰 z艂ych i nieszczerych ludzi, ja tak robie, juz z jedna kole偶ank膮 zerwa艂am znajomos膰, otaczac sie takimi ludzmi od ktorych mozna sie czegos madrego nauczyc a nie takimi co ciebie sciagaja w d贸艂, wtedy nie bedziesz sie martwic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jakie sa te osoby
ktore sa zlosliwe cale zycie, czekaja na czyjes potkniecie i sa nieuczciwe, to one sa silne???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyhyyty
Ja te偶 tak mam. Ludzie 藕le mi 偶ycz膮 i wiem 偶e gdyby mi co艣 nie wysz艂o to by si臋 cieszyli z mojego nieszcz臋艣cia. Nie jestem mocna. Jestem bardzo s艂aba psychicznie i na to chyba sie nie da wiele poradzi膰. Urodzi艂am sie po prostu ze s艂ab膮 psychik膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moim zdaniem ten jest slaby
kto wlasnie postepuje nie w porzadku wobec innych, bo nie umie byc fair, gdyby nie byl zlym czlowiekiem to by sie zalamal, bo tacy wlasnie sie dowartosciowuja w chamski sposob, bycie zlosliwym czy nieszczerym wobec kogos, bo kto mi powie ze to normalne cieszyc sie z czyjegos potkniecia? tak robia ludzie niedojrzali emocjonalnie i wlasnie bardzo nieszczesliwi, ja mam taka kolezanke 37-letnia nie uwierzycie ale ona jak komus cos zlego sie stanie to ona skacze do gory i klaszcze w dlonie:) tak doslownie robi wiem ze to brzmi dziwnie ale ona zatrzymala sie na etapie przedszkola...wiec coz na to poradzic...czlowiek dojrzaly i ten ktory ma wglowie rozum a nie co innego nigdy nie bedzie sie cieszyl z cudzego potkniecia ale z sukcesow...niektorzy odreagowuja wlasna niemoc, slaba psychike, niepowodzenia chamstwem nieuczciwoscia wobec innych, to jest wlasnie S艁ABO艢膯...bo oni nigdy nie s膮 sob膮

Udost臋pnij ten post