Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaPannaMłoda:-)

Oceńcie tą suknię!

Polecane posty

Zwracam się do Was z prośbą o ocenę tej sukienki: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Elizabeth-Passion,E-2584T,2013,item,3211.html :-) piszcie!

Bardzo dziękuję za pierwszą opinię, proszę o więcej:-)

Cóż zupełnie nie w moim stylu, z tym paskiem i ramiączkami, ale jeżeli Tobie się podoba i wyglądasz w niej cudownie nie ma co słuchać cudzych rad tylko brać!

W tej sukience czuje się dobrze i myślę że też tak wyglądam. Jedynie co to cena mnie przeraziła:-) no ale koronki są drogie. Ten ogon z tyłu można odczepić.

Zastanawiałam się też nad tą suknią: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Elizabeth-Passion,E-2597T,2013,item,3221.html Dwa różne fasony...

Ta druga, którą podałaś bardziej mi się podoba. Ta pierwsza ma trochę za dużo wszystkiego - koronki, błyszcząca aplikacja na pasku, "rękawki", tren... Ale to tylko moja opinia;) Przymierzałaś obie? Jak się w nich czujesz? Spróbuj się schylić, usiąść, wygiąć. I wybierz tą, która wygodniejsza, jeśli nie potrafisz się zdecydować;)

Gość polakinka
ta pierwsza jest dla osoby z dużym biustem i ładną talią,ta druga skrywa mankamenty urody

Gość ghdfuhdu
Ta pierwsza jest ładniejsza ta druga za prosta a slub to wyjatkowy dzień.Myślę,że i tak mnie nie posłuchasz ale radzę numer 1

Z przodu wygląda ładnie, ale tył jest beznadziejny. Jakoś nie podoba mi się to połączenie koronki, kokardy i trenu, wygląda tandetnie. Zresztą zdjęcie jest obrobione, więc pewnie w rzeczywistości wygląda troszkę gorzej.

Ta druga jest zdecydowanie ładniejsza. Skromna, nie rzuca się w oczy... taka delikatna. Ładnie się zgrywa całość.

Gość PrzyszłaPannaMłoda :-)
Osobiście wolę suknię z ramiączkami:-) z racji mojego biustu! Bez ramiączek musiałabym ciągle poprawiać suknię. Wcięcie w talii mam... Wybiorę 1. Ale ta cena...

Gość sdfghjaaasddf
Zdecydowania 2 :) jak będzie dobrze dopasowana to będzie się trzymała.. miałam też bez ramiączek i była tak dobrze dopasowana że mi się w ogóle nie zsuwała a nie mam dużego biustu także byłam zadowolona :)

Gość pierwsza ładna, ale mało
"ślubna", druga bardziej tradycyjna

Gość No nie wiem, nie wiem
PrzyszłaPannaMłoda ,, dla mnie cudo, musze sobie obrazek az skopiować, bo będę również suknie wybierać i już kilka wybralam haha :D później będzie selekcja ;D

Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. No nie wiem, nie wiem ---> to może będziesz miała taką samą sukienkę jeśli będzie Ci pasowała i będziesz się w niej dobrze czuła:-)

vanillasky.. --> a masz może jakieś foto swojej sukienki?

Gość No nie wiem, nie wiem
Hehe, chciałabym, choć mam upatrzoną suknie z salonu Agnes :)

Piękna sukienka i faktycznie trochę podobna do mojej:-) A znasz jej cenę?

Gość 13kas
Sukienka ładna (ale nie w moim stylu, nie lubię koronek). B.kobieca. Jezeli masz ładną kobiecą figurę, to będziesz cud miód wyglądała:) a co myślicie o mojej? http://slubnydom.pl/pl/i.47.0.0.0/Suknie-Ślubne.html Model: Fidyi

13kas--> Ładna, fason w literę A, skromna ale elegancka. Ona jest wykonana z jakiegoś błyszczącego materiału? Przymierzałaś już ją? A kiedy masz ślub? Ja nie czułabym się dobrze bez ramiączek...

Gość 13kas
ja mam dosyć mały biust, ale czuję się w niej dobrze. mierzyłam i już nawet zadatek dałam:) ślub mam 13.04, więc poszukuję teraz czegoś na wierzch. moze mi coś doradzisz?

Gość 13kas
na materiałach się za bardzo nie znam. jest dosyc sztywny i nie świeci się az bardzo. tak w sam raz:)