Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Piękne, porządne mężatki - jak lubicie być podrywane?

Polecane posty

Może bym ją od razu od tyłu wy...chał? :D Trochę ryzykowny sposób. Poważnie, to jakbym coś takiego zrobił, pewnie mógłbym mieć kłopoty, ale nie mówię nie. Kasa jest wtedy, kiedy ten sposób wykonam i zadziała, czyli ją poderwę - umówi się chociaż na randkę.

Gość dojrzałacytrynka
No właśnie Looooser, a ile ty masz własciwie lat, kochany??????

Gość nie wiem co ludzi sklania
to wchodzenia w dyskusje z kims kto nie ma matury. Ma 29 lat ale do pracy nie pojdzie za marne grosze a kase jaka dostaje pochodzi od dziadka. Czy ludzie sa takimi idiotami ze nie potrafia znalezc kogos na wyzszym poziomie intelektualnym?

Gość czarna daria
I do tego prawiczek na nieszczęście :/

Mam maturę akurat. I 28 lat, ona jest kilka ładnych lat starsza. Podbijam do 130 zł.:classic_cool:

Gość podszedłes zagadałes
a ona odpowiedziała, ze jest mężatką. No i co wówczas. trzeba byo odpowiedziec, ze mimo to chcesz ją poznac

Gość czarna daria
a która Cię zechce? Co sobą reprezentujesz?

Gość dojrzałacytrynka
a gdzie móglbyś się ewentualnie na nią zaczaić w celu niespodziewanego pocałunku???:P Proszę o szczegóły w celu dopracowania planu.Stawka jest kusząca:P

Gość offerma
a ten dalej o mężatkach chrzani. no kurwa co za człowiek z tego loosera :D

Reprezentuje biede, większość mego życia to nie był rajski Eden. A ja wówczas, że to rzeczywiscie jest jakis powód. Ona już odchodziła. A ja zapytałem jeszcze czy ma kochanka.

Zaczaić się byłoby ciężko. Może bym ją spotkał na ulicy, w kościele czy w sklepie, ale ciezko by było to zrobic, poza tym mogłaby sie juz na serio wkurzyć.

Gość Ronald McDonald
Loooooser jest przekonany że ona by z nim chciała ten tego ale jest porządna i nie zdradzi męża. Ale już cała kipi z żądzy jak widzi Loooosera.

Gość barney
"A ja zapytałem jeszcze czy ma kochanka." liczyłeś na załapanie się, pchło? :)

Gość dziecko, idź pracy poszukaj
a jak chesz sexu to kup sobie "świerszczyk" na tyle Cię teraz stać :D

Gość Iris27x
ja mimo iż nie zdradzam męża - to lubię być podrywana zawsze miło wiedzieć, że się dobrze wygląda i jest się atrakcyjną jestem typem kobiety, która nie siedzi ciągle przy mężu w domu - ale wychodzi sama, ma pasje, znajomych często się zdarza, że mężczyźni do mnie się uśmiechają, zagadują - lubię to i nie uważam, że kłóci się to z moją "porządnością" - bo męża bym nie zdradziła mam nawet kilku "kolegów", którzy zwyczajnie są mną oczarowani i czasem z nimi poflirtuję, pożartuję - ale nic więcej, oni zresztą doskonale wiedzą, że kocham męża i nie mają u mnie szans lubię komplementy, zainteresowanie wartościowych facetów, lubię gdy np. podczas spotkania z przyjaciółmi kolega o mnie dba, pomaga mi ściągnąc płaszcz gdy przyjdę, uśmiecha się, prawi komplementy, przynosi z baru wino nie mam nic przeciwko takiego rodzaju zalotom ale zawsze wracam do męża i wolę go od tych wszystkich czarujących dżentelmenów, nawet gdy się 3 dni nie golił i ma na sobie kalesony :)

Gość Iris27x
teksty o tym, jak to będąc mężatką nie zauważa się innych facetów i nie odczuwa potrzeby komplementów są oznaką niedojrzałości, infantylnego podejścia do relacji damsko męskich takie osoby nie są w stanie utrzymać swojego związku dłużej bowiem normalne sprawy, jak np. zaakceptowanie faktu iż facetowi mogą podobać się fizycznie inne (nie mówię o tym, że dochodzi do zdrady) są niemożliwe i burzą relacje, które miałyby być połączone ze świadomością natury i seksualności ludzi niestety większość osób woli żyć w iluzji i bajce, udawać, że istnieje tyko i wyłącznie ten jedyny ja nie mam zamiaru jednak kocham męża, nie wymienię go na innego, ale nie będę udawać, żę np. mój nauczyciel malarstwa mnie nie kręci, jest do cholery seksowny, inteligentny, uwielbiam z nim rozmawiac i nie widzę w tym nic złego

Gość ze tak zapytam
Looooser , chcesz zapłacić 130 zł aby cie ktoś w d...e wy...ł ? dobrze zrozumiałem ?

Gość IMO12391
Luzer, tylko 130? :P

Gość IMO12391
up

Gość IMO12391
Luzer - Tak! 500 zł zaoferuj, to WomanInTheFog da Ci takie rady, że poderwiesz Zaobrączkowaną Samicę. :P

Gość IMO12391
Nie wątpię, moja droga. Choć umówienie Prawika z Kafe może być...trudne. To specyficzni ludzie :P